Enpähän taasen tiiä mikä ruhossa oikein mättää. Kävin jokunen aika sitten osteopaatilla lonkkaa näyttämässä, ja siellä aikasa paikkoja väännettyään totesi ruhoni olevan hyvin haasteellinen sekä kierossa kuin korkkiruuvi. No vissiin sai sen vertaa rankaa oikeamaan, että lonkkakivut hävisivät lähes kokonaan.

Pari ihan ok treeniä sain veivailtua, mut sitten läsäytti selkäfileen juntturaan, josta kivut levisivät pakaroita myöten takareisiin, polviin sekä pohkeisiin, tietysti lonkakoukistajia tästä sopasta unohtamatta. Häijyä kivistävää jumitu kipua on tarjolla, eikä nyt treenaaminen mitenkään hauskaa ole.

Enpähän taasen tiedä, että mistä tämä johtuu, sillä kivut ovat melkein samanlaisia kuin olisi pelannut salibändyä pitkän tauon jälkeen pari tuntia täysillä, mutta tässä tapauksessa ne jumituskivut eivät vain lähde ajankanssa pois. Juoksuaskel on nyt kokonaista 25cm pitkä, eikä tartte ainakaan varoa pakaroita, nimittäin kantapäiden en usko niihin ihan toviin läpsyvän; ainakaan kävellessä SAATANA.