Eilen lallattelin aamusella 12km ja iltamassa 18km keveetä(4:15). Nykyisin ollaan haarukoitu vauhteja valmentajan kanssa sen vertaa jänniksi, etten oikeesti tiedä onko kevee keveetä, vai (TV) perusmättöä vai mitä HELVETTIÄ lienee. Ainakin reipas, rento ja perusmättö TV vauhdit ovat niin kätevästi kokeneet muutosta, jotta ristinpä kaikki harjoitukset sitten keveiksi PERKELE, olipa vauhti sitten 3:25 tai 4:45.

Aamusella kävin taas keveetä 12km ja samanmoisen teen iltamassakin, kunhan olen saanut majoneesit vajumaan. Tietysti, jos pikkuisen laittaisi munkkipossuja palanpainikkeeksi, niin tokihan vajuminen kävisi vähän vilhakammin.

Huomennissa olisi maakuntamatkailua Kamiksen seurassa, ja saapa nähdä mitähän siitäkin reissusta taas tulee.

Sain ääs-postilla tälläisen kutsun, mut osallistumisesta ei mitään varmuutta. Ainakin imartelua sen vertaa täyslaidallinen, jotta sikäli kärsisin diabeteksestä, niin vatsanahkat olisi hellänä insuliinipistoksien tiimoilta SAATANA.

"Hei Harri

Olemme pieni joensuulainen urheiluseura ja järjestämme la 11.9.2010 Noljakan Nylkytys-nimisen hölkkätapahtuman. Kyseessä on toista kertaa järjesttävä n. 22 km mittainen kyläkilpailuhenkinen pikkutapahtuma Joensuun liepeillä. Ajanotto, juomahuolto, sauna jne. kuuluvat osallistumishintaan (10 €).

http://nonyt.blogit.fi/noljakan-nylkytys-2010/

Nyt kun olet tuollainen julkisuuden henkilö, ex pohjois-karjalainen ja vieläpä hölkän harrastaja, niin osallistumisesi tapahtumaamme olisi seurallemme suuri kunnia. Emme nyt rupea tässä hempeilemään että olisimme fanejasi, mutta jotain kertoo se että Keskisalolle ja Räsäselle EI ole lähtetty kutsua, sinulle on!

Jos osallistuminen kiinnostaa, niin ota yhteyttä tähän sähköpostiosoitteeseen. Eikä maininta tapahtumastamme Suomen kenties hilpeimmässä juoksublogissa sekään olisi pahitteeksi!

Noljakan Nylkyttäjät ry
"