Olipahan mielenkiintoiset vaalit. PerSujen osuus oli hieman kovempi, kuin uskalsin arvella. Mullahan on ollut niin hyvä karma viimeiset 15 vuotta näissä äänestyshommissa, ettei koskaan ole ehdokkaani mennyt lävitte. Tällä kertaa tuotti hieman vaikeuksia ettiä tarpeesi varmaa ehdokasta, joka ei menisi lävitte(enhän vihreitä, enkä vasemmistoo saati SDP:tä yleensä äänestä -ihan muuten vain).

Yleensähän oon äänestänyt altavastaajia, ihan periaatteellisista syistä. Tällä kertaa ei siis voinut äänestää PerSujakaan, ku iso jytky oli tulossa(kuulostaa kyllä vähintäänki SAATANAN vajakille). Aku Ankka tietty olisi ollut tarpeeksi altavastaaja, ku sitähän ei valita mun käsittääkseni, vaikka saisi miljoona ääntä, eikä se juutas omista housujakaan. Säkällä sormi tauluun, ja turhaa miettiä ehdokkaan tärkeintä agendaa, ku enhän muista hepun nimeäkään. Olen siis erittäin poliittisesti valveutunut persoona.

Tulee jännät paikat muutenkin PerSuille. Ensi vaalikaudella olisi pikkuinen pakko saada vakautettua kannatus, ja enpä näe muuta mahdollisuutta moiseen, kuin hallituksesta irtaantumisen. Vihreethän kusivat omiin pehkuihinsa, pysymällä väkisellä hallituksessa, vaikka ydinvoimaloita olivat Suomeen hankkimassa. Palkkioksihan tästä typeryydestä viherpiipero-hipit saivatkin mukavan kannatuksen menetykset näissä vaaleissa.

Eiköhän Soini tämän irtaantumis-dilemman ymmärtäne ja jonkun syyn keksine, sitten vaikka tikusta asiaa. Varmasti löytäävät sen vertaa näkökantaeroja, että hallituksesta eroaminen käy uskottavasti. Aikahan näyttää, kuinka olen taas oikeessa.