Politiikka on politiikkaa, ja meikän  yleisivistyksen tasolla(keskitasoa heikompi) mitattuna voimme puhua puhtaasta huumorista. Nimittäin sikäli käyn antamaan jonkimoista vinkkiä SAATI neuvoa politiikkaan, tai mihinkään muuhun ns vakavampaan, niin sen voi kuitata normieläjä puhtaasti huumori-pläjäyksenä. Enkä tätä kommenttia nyt heittänyt mitenkään halveeratakseni edellisiä postauksiani tai halveeratakseni Väyrystä, vaan jokainenhan tekee päätelmänsä omaan äänestyskäyttäytymiseensä ehdokkaan mukaan, eikä sen mukaan mitä joku ns kolmas osapuoli tuputtaa SAATANA.

Voisin kertoa omaa Väyrys-hehkustustani hyvinkin monisanaisesti, mutta kuka mua ei oikeasti tunne, niin sen hehkutuksen pointin ymmärtäminen saattaa olla hieman vaikeaa. En tänään jaksa tähän asiaan puuttua. Saatan joskus täräyttää syväluotaavan analyysin omasta ideologiastani, mutta tänään en sitä jaksa suorittaa.

Sen vertaa voin ideologiastani kertoa, että yleensä haluan olla heikoimpien puolella -pahaa vastaan. Väyrysen itseluottamus sekä itseironia puri meikäläisen huumorintajuun; kuin sen kuuluisan timpurin kylmä margariini sahaan(suutarin kuuma naskali voihin, tai sitten suutarin näppi sian perseeseen).

Eiköhän politiikka taasen riitä tältä erää PERKELE.

Flunssa.