Nyt tätä paskaa on suollettu tasan vuosi. En kyl olisi mitenkään voinut uskoa, jotta olen näinkin lujasti jaksanut motivoitua tähän paskanjauhantaan. Ainakaan en uskonut silloin vuosi sitten, ku tän turhanpäiväisen turvanpieksämisen aloitin. Onhan se tietysti taivahan tosi, jos LÄISKII kaikki tekstit yhteen läjään. Rupee sitten oikeen calculaattorin kanssa laskemaan, jotta kuinkas paljon oikeeta ja järkevää asiaa täältä löyty.. Nii myönnetäköön, että vähissä ne järkiasiat ovat. Eipähän sekään tieto hetkauta meikää sitten PASKAN vertaa, koska enhän mie mitään kirjallisuuden Nobelin-palkintoa ole hakemassakaan.

Joskushan töissä joku ULTIMATE-urpo tuli sanomaan: "Oon lukenut noita sun kirjoituksia ja melkoista paskaa sie kyllä kirjoitat. Eipä paljoo oo järkee EI". Mitäpä tollaiseen pystyy vastaamaan? Ehkä: a)"Oi anteeksi kauheasti, yritän tulevaisuudessa parantaa tekstin tasoa, jos siihen en pysty niin lopetan blogin pidon kokonaan" tai b) " Kylhän mie tiiän mitä PASKAA mie suollan, mut kumpikos se IDIOOTTI lopunviimein sitten on; se kuka kirjoittaa paskaa, vai SE joka lukee paskaa jokaisena HELVETIN päivänä?!" Kumminkohan vastasin -en muista. Kirjoittelun taso ei ole mennyt kuin yhteen suuntaan eli alaspäin, ja toistaiseksi en ole vielä lopettanut. Joten päätelkääpä itse.

Tätä soopaa ladataan yleisesti ottaen noin 100-200 eri koneelta päivittäin. Arkena enemmän ja luonnollisesti viikonloput ovat hieman hiljaisempia. Ja latauskertoja on ihan helvetisti. Toi latauskertojen määrähän ei kyl kerro yhtään mitään. Sillä ainakin Kamis varmaan tarkistaa tekstit ainakin 15 kertaa päivässä, ettei vain lipsahda mitään salaisia paljastuksia tai hassuja kännireissu kuvia tänne. Voihan asia olla kyl niinkin, että hän haluu kertailla juttuja, jotta pysyisi tarinan juonessa mukana(yksinkertainen ku on). Onhan tää niin VITUN monivivahteinen tarina juonenkäänteiltään. (kääk paljastus: hovimestari on syyllinen!!<-7-lehden tyyliin) Että sellaista...

Aamun treenit oli 16 km keveetä. Illasta ei vielä muuta hajua, kuin jotta kevyttä parilla rennolla avauksella maustettuna.

LISÄYS: Näin vuosipäivän kunniaksi läsäytetäänhän "hyvä linkki". Ekaa kertaa kattoessa melkeen kurat tuli housuihin, ku nauroin nii makeesti. TIIÄN TIIÄN, ei oo ihan terve huumorintaju.

http://www.youtube.com/watch?v=zBvkPCROSAM
"kuin heiluttaisi patonkia messuhallissa"