Joulupäivään kuuluu hyvä ruoka, läheiset, rauhoittuminen, yhdessäolo sekä ajantappaminen. Miehän oon toteuttanut tätä joulun LOISTOKASTA plaania niin täydellisesti kuin vain ihminen ikinä pystyy.

Komiasti oon yksikseen lämmitellyt kotosalla takkaa ja riuhtonut jouluruuaksi mirkrossa höyrytettyjä kananmunia majoneesilla. Välistä oon internetissä pyörinyt hullun vimmalla ja kyllästyttyäni viikannut kaikki juoksuvermeet näppärään värijärjestykseen. Miehän oo koskaan ollut minkään sortin jouluilija SAATANA -olisipa aina juhannus tai etes vappu.

Päivällä tein sen eilen mainitsemani 3+15VL+3 treenin. Vallan hyvin pystyi tiestöllä riuhtomaan, sillä PeräBerberiassa pakkanen kipusi 18 asteeseen ja irtolumet oli tamppaantuneet melko tiiviiksi. Sarva piti hyvin, joten luukutin vedot oksennusrajalle -siinäpä teille joulumieltä PERKELE.

Pimeinpänä ja kylminpänä aikana vuotta on mukavaa muistella kesän kirmaamisia. Muisteloksi kesän kirmausreissuilta laitetaan valokuva paistumaan, ettei vaan TOTUUS pääsisi unohtumaan.

Koomista tämä Kamiksen kuvaaminen. Etäisyys valittu sopivasti ja vielä tiukka polvivara, ettei vaan pääsisi käsi liikoja tärräämään. Onneksi sentään ei ole irtomikkiä, jolla voisi tökkiä klyyväriin ja kysellä: "miltäs nyt tuntuu?".