Nyt on ollut kaikennäköistä, jotten ole ehtinyt tännekkään paljolti runoilemaan. Vaikka treenamisen puolesta on ollut ylimääräistä aikaa, mut tiiättehän nää joulukiireet. Siis PERKELE sanoiko MIE jotta joulukiireet?! En oo kyl sit yhtään joulu/uusivuosi/pääsiäinen-ihminen, enkä paljolti mikään muukaan juhlapyhä ihminen. Esimerkiksi joulusta hössöttäminen alkaa mulla korpeemaan viimestään marraskuussa. Ku elokuussa alkaa postilaatikosta tulemaan kauppojen joulumainoksia. Ja tietty ratiosta ei enää syyskuun jälkeen kuule muuta kuin iänikuista petteri punakuonoo SAATANA.

Mut juhlapyhistä diggaan ainoastaan juhannusta...tästähän miulla onkin selvä suunnitelma. Elikkäs ku mie perustan sen paljon puhutun oman maan(ForrestG-landian), jossa asuu lähes pelkästään vaan silikooni-blondeja. Siis sen maan jossa asiat on HIEMAN toisin. Niin siellä vietetään juhannnusta vähintään 4 kertaa vuodessa...ja lauantai on 3 kertaa viikossa.No joo...Elikkäs asiaan, siis treenaamiseen.

Keveetä oon veivannut ja sitäkin suhteellisen vähän. Maanantaina kävin hieronnassa, keskiviikkona voimailin ja koordinaatiohyppäsin sekä perjantaina vedin vähän reipasta. Tälläinen tää viikko on sit ollut. Jalat on niin perhanan tukossa ja tönköt ku yrittäävät palautua raskaasta viikosta. Saa nähdä selviityykö tästä. Kilometrejä en oo kyl nyt laskenut tippaakaan. Jännityksellä odotan, ku illalla tempasen forerunnerin piuhaan. Sitten nähdään meneekö tän viikon km:it alle lupaamani satasen...

Joo ja loppuun tää pakollinen loppukaneetti.

Ihan SAATANAN hyvää Joulua jokaikiselle hoitoo kaipaavalle pervolle, joka tätäkin paskaa on käynyt tänä vuonna kurkkimassa!!!