Aamulla narautin 8km tosi KEVEETÄ <-tämä vain kestokoutsin "mieliksi". Iltamassa läpsyttelin 16km perusmättöä (ja tämä treeni vain Teron mieliksi).

Eilen oli tarkoitus ahdistaa vetotreeniä. Jonkun aikaa jaksoinkin kumikiekolla nylkytellä, kunnes hokasin ettei tässä oo HEVONVITUN järkee. Muutaman kolmetonnisen ja parin tonnin jälkeen läksin lompsimaan takas kotio. Ei nimittäin kulkenut sitten pätkän vertaa ja sydänkin tykytteli siihen malliin, jotta paree vain kotona makoilla sängyllä ja syleksiä kattoon. Korkeintaan kirmata intervalli jääkaapille hakemaan grillimakkaraa ja majoneesia SAATANA. Kattoo sitten jospa se kosminen superkompensaatio läsähtäisi meikäläisen habitukseen Kamis-dieetin ansiosta.

Tulikin Kamis-dieetistä mieleen ku eilen soittelin hänelle (olihan mulla jotain jonnii joutavaa asiaa, vaan en nyt muista mitä). Niin jokatapauksessa Kamishan ei vastannut puhelimeen. Tietty heti arvelin, että Metusalami on salaa vääntämässä treeniä, ja taas ahdistaa Vuoksenlenkillä entistä tiukempia aikoja. Jonkin tovin perästä Kamis soitteli takas ja rupesi utsimaan: "mitäkähän mahto olla asiaa?". Ekana tietty kysäsin: "ahdistamassako olit, ku et vastanna?" Vastaus kuului: "joo ahdistamassapa hyvinkin, vedin navan täyteen uunimakkaraa rasvasilla ranskalaisilla ja otin parin tunnin päikkärit". Tarkoittaa jotta nyt on PeräBerberian salaisista salaisin ase ladattu täyteen sellaista kompensaatiota, jotta paree tilata jo lemminkäinen (vai mikä VITUN kartelli-menninkäinen se on) vahvistamaan Vantaan tiestöä SAATANA, nimittän me ollaan VALMIITA.

Muutenkin nauratti HELVETISTI Kamiksen treenaaminen. Oli TV-sopista tilannut jonkun sähköisen lihas-stimointi vehkeen. Ei kuulemma jaksa enää muuten treenata ku pistää foliohatun päähän, anturin sytkimään sähköö kylki-läskeihin ja Tonalin purnukan kouraan, HETI on sellaisessa iskussa, ettei edes kultaisella määrämätöllä kyllästetyllä 80-luvullakaan oltu.