Aamulla nukuin yövuoron aiheuttamaa univelkaa tavoiltani poiketen jopa klo 12 saakka. Maksimaalisen väkisinmakaamisen jälkeen, pitikin jo ruveta joutumaan pankkiherroloiden juttusille, ku niiden kanssa oli sovittu vähän miitinkiä klo 13. Siellä sain menemään näppärästi puolisentoista tuntii kahvii ryystäessä ja pehmosia haastellessa. Joo, rehellisesti mitään saatu aikaiseksi, eli viikolla 8 palaamme taas asiaan, entistä VITUN paljon viisaampana ja tärkeempänä. Vielä maantaina kilpailevassa firmassa samaa PASKAN jatustelua..eli vatsahaavaa odotellessa hmmm...

Massiivisen PASKAN-haasto kilpailun ja kahvinjuonnin taito-osion jälkeen siirryinkin PeräBerberian ostos-Centruumiin shoppailun aina niin VITUN kiehtovaan maailmaan. Eli kaikki tutut myyjät kävin jututtamassa lävitte ja katselemassa uutuudet. Ei sitten mitään uutta -ylläri ylläri!?

Eipähän siinä sit muuta päivällä tapahtunut.  Iltapalaksi 18 km keveetä ja 8 ruskoa. Yöksi töihin jonka jälkeen vapaille ja taipaleelle, kuten krokotiilimies Dundee sen ilmoittaisi!!