Iltalenkki on pulkassa ja eihän siitä tullu ku jotain 20-21 km kevyttä hölkkää. Niin sen tirpasin Kamiksen ja Isen kanssa. Muuten olikin ihan kiva hölkötellä, mut tää lämpö alkaa läkähdyttämään.

Tuosta kuumudesta tulikin mieleeni toi nukkumis hommeli. Ku tässä onkin menny pari yötä aika saatanan huonoilla unilla. Nää PeräBerberian ylpeydet elikkäs14 kerroksiset ns tornitalot on näin kesä-aikaan niinkuin neekerin helvetti. Tänne sulaa. Onhan nämä ulkonäöltäänkin todella upeet. Voitte sielunnesilmin kuvitella jotain venäläistä lähiötä tai jotain DDR:n vastaavaa. Itseasiassa näiden piirustukset onkin varmaan saman Pekka Perusinsinöörin pöydältä lähtöisin ja tod näk. samat firmat ovat  pistäneet nää pystyyn . Eikös Suomella ollut 60-luvulla melko paljon rakennusyhteistyötä kyseisten maiden kanssa? Ja taisi Stasi/KGB linja toimia Suomessa muutenkin hyvällä aktiviteetillä. Enpä tiiä, mut täällä ei politikoida sit tän enempää. Täällähän ei puhuta muusta kuin Raastosta, Viinasta, Naisista ja kaikista näistä VAIN isolla alkukirjaimella!! No okei saatan mie välistä jossain mitätömässä sivulauseessa puuttua johonkin muuhun miun mielestä päivänpolttavaan asiaan.

Tännään olisi vissiin Lappeenrannassa ollut kunnon Raastoakin tarjolla, ku siellähän pitäisi Karelia Games:it olla illanratoksi. Olihan miun tarkoitus sinnekkiin lähtee, mut eipä ole hirveetä innostusta lähtee kurnuttamaan sinne tuolla vanhalla katiskalla. Sekin on sellainen vanha romu. Tyytyväinen olisin ku se näillä helteillä vaikka palaisi, rosvoillehan se ei tietysti kelpaa. Renkaatkin sojottaa jokainen vähä eri suuntaan. Liikennevaloista lähtiessä ei aina oikeen tiedä, jotta mihinkäs suuntaan sitä nyt lähetään? Tietty kun kävisi asennuttamassa noi ohjauskulmat vai mitkä helvatan kampperikulumat kohilleen niin ei tarttisi joka kesä ostaa 2 satsia uusia kesärenkaita. Mut ei tää köyhänä oleminen mitään hauskaa ole, vaikka se sivustakatsojia aina hieman huvittaa...