Eilen läiskin mäiskin todella keveetä lenkkiä, sillä kävimme Tarvaselassien kanssa löntystelemässä ja kuten arvata saattaa, niin eipähän sitä osaa päättää, jotta kokeilisko kävellä vai "juosta". On nimittäin juuri sen vertaa VITTUMAISTA, ku sopivasti vauhti lasketetaan tarpeeksi alas.

Tänään aamulla kävin löntystelemässä reilun 12km Vuoksen varressa, ja iltamassa läksin mittaamaan Aholan mäkiin maanvetovoiman vaikutusta 21km rennon merkeissä. Kyllähän maanvetovoima melkoisen napakasti meikäläisen ruhoon tarttuu. Voidaankin sanoa, jotta näin napakasti ei ole tarttunutkaan sitten vuoden 93 jälkeen -omituista ettenkö sanoisi PERKELE.

Kuten nohevimmat tajusivat, niin meikäläinenhän on ilmoittautunut HCM:lle löntystelemään. Eihän mun pitänyt enää sinne koskaan osallistua, mut eräs kaverini pyysi seuraksi juoksemaan, niin miehän yllytyshulluna olin valmis lähtöön noin sadasosasekunnin miettimisen jälkeen. Vielä tää kaverini teroitti, jotta et SAATANA kerro kenellekkään, että hän on lähössä, sillä tämä on ex tempore idea, ilman valmistautumista sekä muuta ennakkoilmoittelua. Miehän lupasin pitää salaisuuden pyhästi kautta kiven sekä kannon; joten ole huoletti Tarvaselassie, meikään voit luottaa kuin kiveen, en varmasti kerro kenellekkään aikeistasi.

Pitäähän se kunnon pohjakosketus käydä hakemassa maalikyliltä. Siitä onkin sitten vain yksi suunta PERKELE.