Tänään läiskin ja päiskin treeniä vr3,5+vk15+vr3,5. Kulku ei ollut mitenkään erikoista, mut himpun asiallisempaa kuin edellisessä vk pläjäyksessä. Sanoin pari viikkoo sitten, etten meinaa tehdä kovempia treenejä, mut eihän näitä lasketa koviksi harjoituksiksi. Eihän?

Mun on ihan pakko ylläpitää edes jonkilaista energiankulutusta, sillä yli-ihraatuminen on PeräBerberiassa tätä päivää. Koskaanhan en ole fyysiseltä habitukselta näyttänyt miltään Namibialaiselta keksitysleirivangilta kuten muut nylkyt, mut pitää yrittää näyttää edes ihmiseltä PERKELE.

Siinä määrin läskit höllyy menemään, että JOPA Kamiksellakin on ollut varaa haukkua meikää läskiksi, sillon tiedän, että TOOOSI alas ollaan vajottu SAATANA. Eipähän tarttisi ku silpasta tukka siloseksi, niin olisin ulkonäölliseti kuin Kamiksen peilikuva tai ainakin silhuetti...

Tulikin mieleen jotta eikös se (Kamismainen)pisaranmuoto ole aerodynaamisesti ajatellen kaikkein taloudellisin vaihtoehto? Muistaakseni fysiikan tunnilla opettaja jotain sinne suuntaan horisi.

Näin yksinkertaisesti fysiikan lakeja hyväksi käyttäen ollaan ratkaistu Kamiksen juoksuvauhdin salaisuus  Nyt voidaan heittää kaikki PK, VK, MK ja NK terminologinen treenaus HEVONVITTUUN, ja voimme kaikki ruveta hakemaan Kamismaista aerodynaamista ratkaisua oluen ja hyvän ruuan voimalla. Sitten kulkee, se on varmaa PERKELE!!

811613.jpg