Enpä ole muistanut kiitellä, joten paljon kiitoksia kaikille onnitteluista, ne lämmittivät mieltäni kovasti -eikä tämä ole pätkääkään sarkasmia, vaan totisinta totta.

On ollut mukavaa huomata, kuinka monia ihmisiä viime viikonloppu on koskettanut jotenkin. Järjellä taasen ajatellen, sekä vähän suurempaan mittakaavaan laitettuna, eihän mitali SM-tasolla ole yhtään mitään, mutta henkilökohtaisella mittakaavalla kyseessä on toki iso asia (vaikea sanoa, onko sama kuten Z totesi kommentissaan, mutta varmasti hyvin lähellä) -sen voin myöntää.

Suunnitelmissa olisi pari viikkoa epämääräistä häröilyä, ilman suurempaa ohjelmoidun harjoituksen tuomaa painetta. Eilen soittelinkin valmentajalle kysellen, jotta millonkas myö käydään taas treenaamaan. Tarkoitukseni oli vähän varmistella, jotta kuinka kovasti tässä uskaltaa käydä (treeneissä) häröilemään, etten vedä nuttua tyhjäksi, juuri viime hetkellä ennen uuden harjoituskauden alkua. Valmentaja tuumaili: "katsellaan marraskuun alkupuolella, siihen asti tee mitä lystäät - mutta tiedän ettet malta kummiskaan olla juoksentelematta, niin ei olisi suotavaa yli 200km/viikkoja tehdä, eikä mielellään hirveästi anakynnyksen ylittäviä harjoitteita". Tämähän on meikälle harvinaisen selvä juttu.

Tarkoitus olisi  mättää sellaisia harjoituksia joita huvittaa, ja sikäli ei joskus treeni kiinnosta, niin sitten pidän lepopäiviä. Parempi antaa kasetinkin palautua, että jaksan taas pitkän ja henkisesti sekä fyysisesti raskaan talven harjoitella kuten ohjelma vaatii. Juuri ennen uuden harjoituskauden alkua pidän tietysti muutaman täydellisen lepopäivän.

Eilen ulkoilin hieman ja iltamassa kävin nujuamassa puntilla. Tänään aamulla kävin 13km keveetä, iltamassa tarkoitus käydä 15-21km perusmättöä mäiskimässä.