Aamulla kävin tempoo sellaisen 10 km ja päälle vielä muutamia nopeutta ylläpitäviä rimpuiluja. Saa nähdä miten ensi kesänä lyhyet matkat kulkee, ku olen rimpuillu jonkinlaista vetoa lähes joka lenkillä. Tietty olematonta nopeutta on helkkarin helppo ylläpitää. Eihän se minnekkään voi kadota, muutenhan sitä olisi joskus nopee ollut <--kuulostaa ihan Bror "böbi" Erikin lohkasulta.

Iltamassa käyn veivaamassa vauhtileikittelyä Aholan suunnalla ja katsotaan saisinko jonkun jänteen paukahtamaan tai nivelen muljahtamaan, ku liukkaus on melkoinen riesa tällä hetkellä. Toivotaan kummiskin jotta yhtenä kappaleena pystyn tarraamaan kotioven kahvaan.

Tässä on temmottu nyt sellaisia n 140-165 km:in viikkoja menemään ja rasitustaso ei vielä ole ollut ihan huipussaan, mut muutamien treenien jälkeen olen kyl ollut HIEMAN väsynyt. Sunnuntaina pidimme palaveria valmennuslinjasta ja kyllähän se melkoisen haastavalle vaikuttaa. Ainakin tälläisellä PASKALLA kunnolla ajatellen, mut mut -kuka leikkiin ryhtyy niin leikin kestäköön. Kunto nousee kokoajan ja valmius kovempaan/suurempaan harjoituskuormaan paranee PERKELE. Onhan sitä jo 15 vuotta tahkottu ja kymmeniä ja taas kymmeniä tuhansia kilometrejä mätetty, joten pitäsi kropan edes jotain kestää.

Nyt on luotto tekemiseen kohdallaan. Kesällä saa luvan kulkee, jos ei SAATANA kulje, niin naulaan lenkkarit seinään lopullisesti, sit  rupeen pelaamaan jotain SÄÄLITTÄVÄÄ salibandyä tai jalkapalloa VITTU!!

Eihän kukaan järkevä näin pitkälle jaksa tätä TÖRKYÄ lukee. Sorry vain, tulevaisuudessa yritän välttää näin pitkien sepustusten vääntämisen. Nyt VITUTTAA...pitäisköhän poistaa joka toinen sana, nii tulisi lyhempi juttu.