Viime yö oli kyl yhtä helvettiä. Vetelin iltapalaksi sellaisen katkarapusalaatin. Ja voi jumalauta, että oli yöllä vatsa kipee. Mie muistelin, jotta mun vatsa ei OIKEIN siedä katkarapuja. Nimittäin vuonna '93 se teki ihan saman homman, silloinki söin katkarapusalaatin. Arvelin fiksuna miehenä jotta onhan se allergia ehtinyt ajansaatossa hävitä, mut EI TODELLAKAAN!! Tulipahan suoritettua TEHOKAS suolihuuhtelu molemmista päistä. Eikä olisi kyl nukkumisesta tullut YHTÄÄN mitään, jos ei olisi ollut Keniasta tuotuja vatsasärkylääkkeitä. Vieläkin vääntää pikkaisen PERKELE!!

Mun piti kertoo muutama Kamiksen heittämä melko naseva kommentti. Se raukka kyl kertoo ihan VITUN asiallisia tarinoita, mut kukaan vain ei viiti yleensä niitä kuunnella. Nimittäin yksi kommentti tuhannesta on ihan asiallinen, joten ymmärtäähän sen, miksi JUURI kukaan viitsi kuunnella.

Olimme nääs (joskus aikoja sitten) liikenteessä tuolla paikallisella terassilla. Harvoinhan me OIKEESTI missään liikenteessä ollaan tai ainakaan Kamis. Mut silloin kummiski oltiin, vakaana tarkoituksena napata muutama virkistävä ohrapirtelö lihaksien rentouttamiseen. No tää posliisliinpäinen pomminpurkaja oli vissiin temponut sellaisen rajamiehen attasea-salkullisen (eli mäyriksen) pohjille, ku oli ASTEENVERRAN suupaltissa kunnossa PERKELE.

Siinä se pörräilli sekä surraili menemään, kuin viimeistä päivää ja kohta tulee mulle julistamaan suu vaahdossa: "VITTU meikä oli tuolla wcssä kusella ja just ku rupesin käsiä pesemään NIIN ihmettelin jotta olenko tyttöjen vessassa?! Ei  SAATANA  ku lavuaari oli täynnä ainakin 20cm pitkiä hiuksia. Ei PERKELEEN pitkätukat!! Mie en oo ainakaan puottanut sinne karvan karvaa!!"  Tän julistuksen ku Kamis on saanut ilmoille heitettyä, nii kittaa muutaman kulauksen kaljaa, ja huomaa vieressä tiskillä sellaisen pitkätukka-liimanhaistelija ja jatkaa: "mikäs VITUN varajeesus SINÄ luulet olevasi?!" hehe onneksi oli huumorintajuinen pitkätukka-liimanhaistelija. Eihän Kamis pahalla vaan huumorilla

NYT liiteen kaltainen kuin kaksi marjaa: Kamis ja  pitkätukka-liimanhaistelija
822355.jpg
Veljekset kuin ilvekset

Treenit: aamulla 10 km keveetä, illalla tarkoitus vr4 + 3-5km jänistelyä 3.20/km+4 vr