Eilen sit maksoin osallistumismaksun Helsinki City Maratonille. Sinne heilahti 70 egee good bye. Se on jotain 420 mummon markaa siitä lystistä, jotta pääset läähättämään 42 kilometriksi katuja pitkin. Melkosta suolanen hinta. Varsinkin jos käy niinkuin viime vuonna, jotta osalla juoma-asemilla ei ole muuta ku vettä tarjolla. Tohon hintaan pitää sit nauttia tästä reissusta ns koko rahan edestä.

Aamu lenkki on heitetty eli 12.7 km. Sit ns iltatreeninä lähden ratavetoja tekemään. HasaPeperazi on lupautunut mukaan. Arvelin kehitellä jonkun 1000 m 400m 200m vedoista sopivan kompinaation. Varmaan menee jotain 6-8X1000 + 6-10X400 + 2-6X200 kattoo sit fiiliksen mukaan. Joka tapauksessa meinaan puristaa kropan melko tilttiin. Kamis vetelee sit mummotyylillään omia vetojaan. 

Toi on hyvä idea ottaa kaveri mukaan tekemään ratatreenejä. Vaikka vedot eivät ihan samaa vauhtia olisikaan, niin kummiskin tulee pursitettua vedoissa hieman paremmalla temmolla ja tekniikalla. Muutenki rataharjoitukset ovat vähän hanurista, niin kaverilta saa sopivasti psyykkausta. Suosittelen!

Sit lopuksi jatkuu ForrestG:n lähi-itä corner: Eli sattuipas sopivaan saumaan toi mun Jutsku-analyysi. Heti täräyttivät ohjuksella YK:n tarkkailuasemaan ja 4 YK tarkailijaa delasi. Mukana yksi Suomalainen upseeri. Nyt sit YK:ssa eivät saa päätettyä oliko se hyvä asia vai huono asia, jotta ampua päräyttivät YK-tönöön perkele. Mullehan toi sinänsä on aivan sama, mut vituttaa toi jenkkien kaksinaamaisuus(ku haraavat vastaan). Jos Israelissa olisi hasapepe-arabeja ja heillä olisi öljyvarantoja, niin USA olisi miehittänyt Israelin jo useita vuosia jopa kymmeniä vuosia sitten.

Suomalaiset poliitiikot eivät saa mitään järkevää suustaan. Super-Nössö Tuomioja vain voivottelee tilannetta. Pitäisi jonkun pystyä sanomaan ja ennenkaikkea tekemään jotain ratkaisevaa. Eihän tää perhana näin pitäisi mennä. Jos  vastaavaa olisi tapahtunut esim Israelilaiselle sotilastarkkailijalle Suomessa. Niin varmaan Israelin erikoisjoukot olisivat tulleet Helsinki-Vantaalle Herkules koneillaan, ja perustaneet oman siirtokuntansa Israelin suurlähetystön tuntumaan. Vähän niin kuin tapahtui Entebbessä joskus 70-80 luvulla. No siellähän taisi kyllä olla toistasataa Israelilaista panttivankia. Mut ne on niin hulluja(rohkeita), että tekevät ihan mitä vain. Joo pitänee miun oikeesti perustaa se paljon suunniteltu/puhuttu habalandia. Maa jossa asiat ovat HIEMAN toisin. Eipä tartte sit kitistä muiden tekemisiä ja tekemättä jättämisiä.