Pitäsi muka vielä tirauttaa tarinan tynkää bakkanaaleista. En SAATANA ainakaan tänään siitä kirjoittele. Ei ole minkään sortimentin viilinkejä ruveta jatustelemaan Iliman aikusia tarinoita; kuten vanha kansa sanoo vanhoista juttuloista.

Peruin sotilaiden SM-maastot sekä Terwa maratonin, koska ei näillä kapuloilla hirveän terhakasti kisavauhtiin rykästä. Nyt onkin kilpailullinen kalenterini tyhjätty kuin se legendaarinen lähi-Esson Jasso. Alustavissa suunnitelmissa toki olisi kesäkuun loppuun puolikas, mikkelissä kymppi(jos järjestäävät), syksyyn SM maraton (ja ehkä Frankfurt, tai sitten jotain muuta). Katsellaan mitä tuleman pitää.

Pitää ihmetellä kuinka toi lantio alkaa antamaan periksi, vai paraneeko enää ikinä normaaliin tilaan, tai edes kivuttomaksi. Henkilökohtaisesti olen sillä kannalla, että leikkaamalla sen kuntoon saisi, mutta katsellaan josko tän kesän vielä pystyisi jotenkin kinkkailemaan. Kaikkien tähtien kohdallaan ollessa, yrittäisi sitten leikkuttaa syksyn ylimenokaudella.

Periaatteessa kunto ei ihan PASKA ole, ainakin niinä harjoituskertoina jolloin kivut ovat olleet siedettäviä, VK/MK-treenien vauhdit ovat olleet ihan OK-tasoa. Sikäli vain kapulat saan kivuttomaksi, niin peli ei vielä ole menetetty tämän kesän tai ainakaan syksyn suhteen PERKELE.

FB:stä huomasin mielenkiintoisen kilpailun, jonka voittaja pääsee avaruuteen hengailemaan. Meikäläinenhän syttyi tästä ideasta - melkeistä yhtä paljon kuin palo-öljyllä voideltu päre entisaikoina. Hyvin pikaisesti hokasin, jotta viime aikona ei varmaankaan avaruuteen ole rakennettu rautatieyhteyttä, joten jäipähän tämäkin idea pelkästään tuumaamisen tasolle. Lentäminenhän tekee meikän habitukseen edelleen kohtuullisen epämiellyttäviä tuntemuksia, joten paree tämä idea unohtaa tyystin. Liekköhän lentopelko kovinkaan yleistä astronautti-piireissä?!

Selaillessani tarkemmin kilpailuun osallistuneita hyypiöitä, hokasin että Miska (strongmanrunista) on osallistunut kyseiseen äänestykseen. Onhan kaveri sen vertaa vakituisesti pihalla, kehällä sekä ennen kaikkea kuutamolla, että varmaan ansaitsee pelkän menolipun stratosfääriin, mesosfääriin tai mieluiten termosfääriin.

Treeniä päivittäin 15-35km.