Eilinen veti meikäläisen aivan finaaliin, sillä Kamiksen ja Kop3:sen suunnistus akatemiassa opiskelu on niin PERKELEEN rankkaa, että vastaa keveesti VK-lenkkiä, vaikka vielä toistaiseksi ollaan pysytty ihan teoriatasolla.

Rupesin koisaamaan siinä seittämän kanturoissa ja läsäytin kellon herättämään AAMULLA seittämän aikoloihin. VITUTTI aivan SAATANASTI, ku kello ränkyi ja tuntui tosi vaikeelle nousta ylös, siis totaalisesti veto poissa. Sain itseni tsempattua ylös, ku mietin että ainakin saan syödä heti noustuani.

Tempaisin kurnee aterian naamariin ja kävin sitä vajuttelemaan. Tovin vatsaa tasattuani päätin lähtee takomaan tiestölle, sillä pitkä lenkki piti hoitaa jaloista ennen päivän päätapahtumaa. Kiertelin hissukseen, Räikkölä, Ahola, Vuoksi-akselilla. Lenkki meni suht ok.

Loistokkaan urheilu-pläjäyksen jälkeen huolsin ja rupesin suunnittelemaan päivän päätapahtumaa eli pankkireissua. Kävinkin siellä lukuja pyörittelemässä, eikä sekään mitään helppoa ollut. Onneksi sentään sain joitan asioita sen vertaa selkeeksi, että ensi yön saan luultavasti nukkua rauhassa.

Ei jaksa enempää...SAATANA