Viimeiset viikot treenaamiset ovat olleet niin tahi näin, ehkä kummiskin enemmän sinne niin-osastolle -jos tarkemmin käyn tätä dilemmaa anaalisoimaan. Eniten tuli treeneihin paneuduttua eilissä päivänä, ku Manu-man soitteli ja halusi saada kunnonajoituksen osumaan Lappeenrannan puolikkaalle.

Tiettyhän meikä värkkäsi ohjelmat kohdilleen. Olenhan ihan PERKELEELLINEN velho näissä kunnonajoitus hommissa. Nimttäin sellainen velho, jotta Haikkolan Rolffikin pyörittelee päätään, ja sehän on jämpi juttu SAATANA. Nimittäin oli millimoolit meikän verenkierrossa vähintäänkin aerobisen ja anaerobisen puolessa välissä, ku sen vertaa raivokkaalla innolla latasin numeroita rätinkeihin.

Rätingit olivat niin täynnä punakynän piirtoja, jottei niistä ota selvää sitten ite FG:ään, vaikka yrittäisi suurennuslasilla niitä tihrustella. On nuolia ja käyriä piirretty, numeroita tolkusti sekä päivämääriä päivämäärien perään. Lappeessa olemme iskussa, sen olen päättänyt PERKELE.

Pikkuisen jäi kyllä hampaankoloon, ku jouduin yhden päivän latamaan levoksi, siis tähän viimeisen kuuden viikon huipennukseen. Sehän tässä mieltäni kaihertaa, ettei vaan Manu-miehen kunto pääsisi tästä turhasta päivän lekottelusta vallan romahtamaan, mut vedetään liiallisen lonkanvedon suhteen tälleen veitsen terällä. Katellaan myöhemmin miten se kunto paukkuu(ylitte) ja kintereen naksaavat rasitusvammoineen mukavasti juoksun tahtiin.

Muutenpa elämä on ollut tasaista höttöä kauttaaltaan. Tumppi Tarvaiselassie soitteli aamusella, jotta juoksushortseja oli aamusella käynyt PeräBerberian ostosparatiisista ostattelemassa. Totuushan on se, jotta eihän siellä mitään löydy. Joskus saattaa jotain koris jou jou pöksyjä rekissä olla, mut nehän aiheuttaa Tarvaiselassien huippuvauhdeissa ihan liikaa ilmanvastusta. Oli sitten tyytynyt tilaamaan kauppiaalta jotkut kälyiset pöksyt, mut kuulemma tuleevat ku tuleevat.

Huuto_yrjö_naurukohtauksen sain, ku Tarvaiselassie toimitti kuinka myyjä oli tiedustellut shortsejen kokoo -jotta vissin M olisi sopiva? Tumppi oli reteesti vastaillut, jotta pitää olla vähintään XL tahi XXL, ku muuten hirveä parru ei sovi roikalehtamaan tarpeeksi vapaana, ja verenkierto estyy aiheutaen hillittömän surkasmin, nimittäin juoksuvauhteihin. Päällehän oli tietysti vetänyt perusselityksen läheltä piti ammattilaisjuoksu-uralle lähtemisestä, mutta todennut tämän mahdottomaksi, ku parru aiheuttaa huippuvauhdeissa sellaisia keskipakoisvoimia, ettei meinaa poluilla pysyä. Kisavauhdeissa tulee keskipakoisvoimasta sellaisia mutkia matkaan, että 10k katujuoksuissakin tulisi todellista juoksumatkaa sellaiset 10,5km, eikä sellaista tasoitusta kenenkään kunto kestä, ei edes itse Tarvaiselassien. Eikä köyhällä kestävyysjuoksujuniorilla ole varaa lähtee mihinkään Viroon peniksen pienennysleikkaukseen. Tälläisiä juttuja Tarvaiselassiella tällä kertaa.

Hehkutuksen loputtua, toki muistin kehaista kehittyneistä harjotusvauhdeista. Onhan se mukavaa, ku kovien treenejen vauhdit alkaa olla siinä  5 minsan kantissa, niin voimme jalkani parannuttua  käydä porukalla treenailemassa, jos meikällä sattuu joskus ohjelmassa olemaan palauttavaa hölkkää.

Tarvaiselassien shortsi-ongelmankin korjasin, sillä sattuneesta syystä mullahan on varastossa muutamat Adidaksen-shortsit lähes käyttämättöminä ja arvelin pistää vahingon kiertämään -HÄHÄH. Valveutuneimmat blogin lukijat tietävätkin, että voimme käydä kuulostelemaan, kuinkahan se parru lopunviimein roikalehtaakaan.