Meikäläinen on pitänyt lomaa bloggailusta. Itseasiassa olin pakkolomalla, lomautettuna tai jopa työsulussa, sillä blogipohja-operaattori löi piuhat poikki, sekä serverit alas. Vissiinkin taas on tullut täräytettyä jokin epämääräinen bloggaus arasta aiheesta, joten CIA.n, Mossad:in tahi FSB:n poijankoltiaisilla mennyt herne klyyvariin, ja näin oleen päättivät laittaa meikät jäähylle. Todellisuudessa taisi olla jonkinmoinen tulipalohässäkkä serverisalissa, ja siitä kertyi sitten tietoliikenteellisiä ongelmia meikällekkin PERKELE.

Nämä tietoliikenteelliset ongelmat meinasivat eskaloitua meikäläiselle mielenterveydellisiksi ongelmiksi, sillä välistä olisi ollut enemmänkin asiaa mielenpäällä mitä pitäsi purkaa, mm mättämällä paskaa tuulettimeen, mutta nythän olen jo luuserimaisesti unohtanut valtaosan mieltäni painavista asioista, sekä mitä satun muistamaan, ne eivät enää jaksa VITUTTAA silleen reteenkutkulleen -vain semisti.

Kuukauden aikana vietettiin blogin ties kuinka monetta vuosipäivää, joten nyt on myöhäistä juhlia, eli ohitamme sen tälläisellä tektinpätkällä.

Vaikka olinkin bloggauslomalla, niin se ei tarkoita, että olisin pitänyt lomaa treenailusta, pikemminkin päinvastoin. Onhan mulla ollut kokonaista 5 minuuttia enemmän aikaa vuorokaudessa käyttää treenaamiseen, sillä tekstillisetvelvollisuudet ovat olleet pienemmät. En nyt jaksa ruveta treenejäni kuluneelta ajalta tarkemmin erittelemään, mutta kesäkuussa kilometrilöitä hölkkäilin 818km.

Heinäkuussa sitten kävin treenimielessä hölkkäilemässä BB-runin. Tästä kokonaisvaltaisesti PASKASTA kokemuksestani voisinkin vielä jossain vaiheessa hieman kertoilla tarinaa, mutta vain markkinoinnillisessa mielessä -nimittäin anti-markkinoinnillisessa. Edellämainittuun asiaan vielä viitaten, niin alan vahvasti epäillä, että jopa HCM sekä HCR:kin ovat löytäneet voittajansa PASKUUDESSA. Tunnetustihan en ole ollut pääkaupunkiseudun massatapahtumien suurinpia faneja. Tästä kummiskin joskus toisten.

Ei näin aamunkähmässä jaksa enempää ruveta miettimään viimeisten kuukausien kuulumisia, varsinkaan nyt sillä aamulenkkini painaa päälle. Jatkanpa tarinointiani tuonnenpana.