Aamulla heräsin taas ihmistenaikoihin ja arvelin silpasta ihteni lenkille. Tätähän ei tule tehtyä kovinkaan usein, vain 95%:sesti aamuista. Nakkelin rytkyt ja ryijyt niskaan, eli meikähän  juoksee vielä talvikamppeissa, ku on ollut ihan SAATANAN kylmä kesä(mittarissa vain +18C). Laittelin sykevyönkin, kuten olen jo edellisissä kirjoituksissa maininnut. Tarkoitushan olisi ainakin seuraava vuosi sitä helkkarin kuristinta kannella.

Tänään innostuin viemään tän sykkeenmittauksen aivan järjettömiin SFÄÄREIHIN, kävin nimittäin ortostaattista sykettä testailemaan - elämäni suuria virheitä PERKELE!!!

Joo eihän siitä tullut HE-VON-VIT-TUA koko hommasta, nimittäin meikäläisen forerunner ei näytä kuin minimissään 30 lyöntiä/min, joten en saanut leposykettä, eli leposyke on tällä hetkellä ihan VITUN alhainen. (Viimeksi ku mittasin nii leposyke oli 33-34). Seisaallaan se näytti kummiski 34 lyöntiä, joten ei hätää, kyl meikän sydän kummiski takoo vielä.

Varmaan jotain ongelmia tuolla sytämmen puolella on, ku ei se oikeen vissiin jaksa takoo. Jossain se hyväkuntoisuudenkin raja loppuu, ja sit mennään jo rapakuntoisuuden puolelle. Olisiko sit väsymystä vai mitä lie? Enpähän oikeen tiiä -pitänee seurailla muutama päivä. Tietty olisi helpompi nyt sanoo, jos olisin tajunnut enemmälti seurailla aikaisemminki.

Lenkin kummiskin juoksin ja syke näytteli siellä ihan normaaleja lukuja, vetelin 120-135 sykkeellä menemään ja vauhti oli 4.45-4.25 väliin. Lenkin pituus oli 15km

Tietty jos joku ymmärtää jotain noiden sykkeiden vaihtelujen päälle, nii saa mulle kommentoidakkin. Vai pitääkö meikän tempasta taas toi HELVETIN stressivyö Vuokseen ja takoo ihan tunteellla vaan menemään?

VITTU ei mun pitäsi ruveta säätämään noiden sykevehkeiden kanssa, niistä saa muuta ku stressiä ja mieliharmia. Nyt on HELKARI sydämmessäki vikaa, just ku olin toipunut siitä ajatuksesta ettei yläkerrassa kaikki oo ihan kohdillaan -AHDISTAA SAATANA!!