Eilen iltana töihin lähtiessä rupesi taas pirssi yllätteän kettuilemaan. Vähän nihkeen makuisesti starttasi. Vaikutti jotta akussa ei olisi ollut tarpeeksi virtaa. Duunista pois ajellessa alkoi akun teho olla jo aika himmee, kun ajovalotkaan ei näyttäneet tuikkukynttilän vertaa. Viime tai toissa viikollahan mie uuden akun siihen iskin, joten vika ei ainakaan siinä voi olla... Laturistahan sitä seuraavaksi ruvetaan vikaa ettimään.

Aamusella nousinki sit kukonlaulun aikaan värkkäämään, elikkäs remppaamaan koslaa. Eihän sille loppupelistä itse mitään suurempia voinut tehdäkkään, varsinkaan ku laturin hihnaa kiristämällä ei tää ongelma ottanut ratketakseen. Sitten piti turvautua ammattilaisten apuun ja soittaa paikalliseen autosähkö-korjaamoon. Sieltä sainki ajan remonttiin samalle päivälle ja murheet voinki pyyhkiä mielestä pois aimo nipulla euron seteleitä. Se siitä vitutuksesta sitte.

Emäntäki jo epäili, jotta olen viime aikoina ollut harvinaisen huonolla karmalla varustettu. Ku kaikki asiat tuntuu menemään päin persettä...Tälläistäpä tää mun elämä sit on. Hehe pääsinpäs taas kitisemään.

Eilen täyttelin ihan piruuttani lainahakemuksen osuuspankin verkkosivuilla. Ja johan sieltä soitteli sellainen liian mukavan kuuloinen täti. Kuulemma nyt oottelis toistasataa tuhatta euroo pankissa, ku vain käyn lappuihin nimet heittämässä. On se muuten varsin epämääräistä tää nykyajan velan myöntö. Itehän en pankinjohtajana tälläiselle huligaanille myöntäisi lainaa 100 euroo enempää. On nimittäin melkoista riskisijoitus...

Tää Internetti on kyl varsin hassu keksintö muutenki. Nimittäin aina ku rupee vähänki ahistamaan joku tuote tai värkki. Niin miehän laitan aktiivisena kuluttajana kyseisen tuotteen tai värkin asiakaspalveluun "vähän" kritiikkiä. Nytkin tuli Snelman lihajalostusyhtiöltä, joku hiton lahjakortti. Rupesi nimittäin yks kerta aamiaisella kalkkunaleike korpeemaan.

Ja tärkein asia elikkäs treenaus...Onhan tässä jo taas treenailtu. Eli eilen heittelin reippaan parikymppiä ja tänään kävin pitkän lenkin keveesti. Jalat on ihan OK tuntuiset ja vatsaakaan ei koske juostessa.