No tuli sit käytyä kattomassa Paajalan maastorataa. Ja pääsin ihan kisomaaanki. Eli päivä alkoi aamulla taas perinteisellä aamulenkillä elikkäs kevyttä hetkuttelua. Lenkillä jalat tuntuivat saakutin väsyneiltä, mut monestihan ne tuntuvat kisa-aamuna. Kotiin palattuani rupesin lappamaan aamupalaa naamariin. Vattaa taas muljautteli vittumaisesti, mut sekin kuuluu nykyisin ns kuvaan. Näiden normaali toimintojen jälkeen rupesin lukemaan Da Vinci koodia.<--on muuten varsin mielenkiintoisen oloinen opus. Siinä itseni sivistämisessä sainki hyvin menemään muutaman tunnin(lukeminen kannatta aina dorka). Kellon lähestyessä puoltapäivää läksinki käppäilemään kohti kisapaikkaa.

Kyl mie tiesin jotta kisapaikalle ei oo pitkä matka, mut enhän mie arvannut että se SM rata kulkee niin läheltä. Eli meitsin talon seinästä on radalle matakaa noin 70 metriä. Eli ensi keväänä on todella helppoa lähtee sit kisomaan. Numeron kävin hakemassa ja rupesin verryttelemään. Tänään kisaohjelmassa on 1.3-1.4 km rataa 4 kierrosta. Verryttelyksi heivasin sitä rataa ympäri 3 kierrosta ja sain hyvin kuvan mitä tuleman pitää. Eli alkuun on melkoiset nousut 400-500 m ja sit lasketellaan loivasti loppukierros 700-800m. Pinta on todella pitävää ja suht kovaa...jotain tuhka blaa blaa sekoitetta.

Startissa oli suhteellisen vähän porukka. Mulla oli nyt vain taktiikkana lönkytellä porukan jatkona menemään ja kattoo mitä tuleman pitää. No keveesti hölkkäiltiin menemään ja jalat olivat kyl vähän väsyneet, mut pysyin kärjen mukana ihan hyvin. Alamäessä oli pikkaisen ongelmia, mut heti ylämäkeen tultaessa pääsin aina hyvin porukkaan mukaan.(olen nimittäin luokattoman huono alamäki juoksija) Ja taisinpa välistä johtaakkin jonkin aikaa. Viimeisellä kierroksella alamäessä Karhulasta oleva juniori(nimee en nyt muista) pääsi karkuun. Ja mie yritin tasaisella ottaa helvetillisen loppukirin, mut en sit tavoittanut. Hävisin sille jotain 4 sekkaa. Tää oli taas näitä kisoja joilla ei ole yhtään mitään merkitystä, mut häviäminen vituttaa JOKA SAATANAN kerta!! Olisi ehkä kannattanut lähtee vetämään alusta asti kovalla vauhdilla, ja kattoo kuinka kovasti pojat jaksaavat hölkätä. Nyt ei vaan ollut sellaista fiilistä...

No loppu hyvin tai siis...kaikki päin vittua. Sainpahan ainakin suht kovan treenin tehtyä. Ja ainii radasta!! Rata on kyl todella hyvä pintainen. Ehkä jopa liiankin hyvä pintainen. Profiilitaankin tää on melko hyvä. On vaativaa mäkiosuutta, mut myöskin tasaisempaa maastoa esim ratajuoksijoille.

Tälläistä tällä erää. Rupeen kiskomaan kahvia naamariin ja kattomaan tvtä enimpään vitutukseen.