Joo toissapäivänä käytiin Kamiksen kanssa Parikkalassa pyörimässä, mut siitä ei oo kyllä juurikaan mitään erikoista kerrottavaa SAATANA. Kamiksesta olisi taas aika HELVETISTI tarinaa, sillä hokasin jotta Kamikseen on iskennä keski-iän kriisi, ja sehän on PERKELE nimittäin iskenyt kuin märkä sukka.

Meillähän oli sovittu joku aika, millon lähetään kuruuttelemaan kohti PeräBerberian läänin PERSEREIKKÄÄ elikkäs Parikkalaa. No meikäläinen lampsii parkkipaikalle ja Kamis illistelee uuden karheessa keski-ikäisen_miehen_teini_pimppis_bemarissa SAATANA. Miehän meinasin kuolla huutoyrjönauruun, ku Kamis perusteli ostostaan: "ostin ku halvalla sai". Joopa joo ja PERKELE kaupan päälle. Ja on tämä keski-ikäisen_teini_ pimppis_ bemari kuulemma niin  SAATANAN vöyhkis hyvä ajaa, sillä rengaskoko on ainakin 230 tai jotain, eikä profiilia juuri nimeksikään.

Justiinsa, ku aloin huutoyrjönaurusta selviämään melkeistä henkiin, niin rupesin tiedustelemaan; jotta pitäsiköhän täräyttää ostaa muutama lava kaljaa. Tämä idea oli Kamiksesta ihan HELVETIN huono. Mie rupesi duumaamaan, että mitä VITTUA, eikö olut maistu vai häh?! Tätähän tää kestävyys-hylje perusteli laihdustuskuurilla. Kuulemma joku oli hienovaraisesti vihjaillut Kamikselle, jotta jossain kohdin olisi pari laardia muuttanut asumaan kyljysten läheisyyteen. Mie totesin, jotta mie en ainakaan oo tälläiseen vihjailuun syyllinen PERKELE. Miehän en oo kertakaan sanonut sitä hienovaraisesti saati vihjaillen, vaan aina oon sanonut ihan suoraan Suomeksi ja VITTUILLEN. Saa nyt nähdä, jotta millois Kamis alkaa muistuttamaan Namibialaista keskityleirivankia

Tänään aamulla kevyttä 8km ja illalla 21km kiihtyvää. Paha olo.