VITTU, oon muutamana päivänä saanut sellaisen shokkivirkistyksen heti herättyäni, että oksat pois PERKELE. Meikäläinenhän talsii välittömästi silmät avattuani vessaan kuselle. Mie oon varmaan viitenä viime päivänä säikähtänyt WC:hen talsiessa siihen malliin, jotta kuset ovat meinaneet lipsahtaa housuun. Ai mitäkö mie oon säikähtänyt, häh?! No JUMALAUTA, olen säikähtänyt; että mitä VITTUA Kamis on änkäytynyt meikäläisen kämpään kukon kiekasun aikaan, ja huseeraa vielä kaiken lisäksi mallia Karpo oleva karvahattu päässä PERKELE. Enimmän adrenaliiniryöpyn hiivuttua, ja asiaa tarkemmin zoomailtuani hokasin, jotta meikäläinenhän tukka sekaisin kattelee omaa pärstääni peilistä SAATANA.

Nohevana rupesin vetämään johtopäätöksiä, että mistä syystä mie omaa peilikuvaani luulen Kamikseksi. Tulin siihen tulokseen, että meikä varmaankin on ruvennut näyttämään fyysiseltä olemukseltani aivan Kamikselta. En SAATANA tahtonut uskoa moista painaismaista skenaariota, kunnes riuskasti hyppäsin vaa'alle. Piti PERKELE tämäkin päivä nähdä, nimittäin mun habitus pysäytti vaa'an viisarin 77,5kg:an, ja arvatkaapa VITUTTIKO?! Varsinkin, ku allekirjoittaneen normipaino himailee siinä 69-71 kg välissä. Tulin siihen lopputulemaan ensijärkytyksestä toinuttuani, että vissiin pitäsi jossain välissä jokunen salaatinlehtikin järsiä SAATANA.

No joo, tosiaakin soutaminen tartuttaa meikäläiseen suhteellisen helposti lihasta, tai yleensähän kaikki liikunta on sen iät ja ajat tehnyt. Eihän toi absoluuttinen laardimäärä ole varmasti kovinkaa paljoa noussut, mut jokainen kilo on kannettava, oli se lihasta, läskiä, tahi luuta, se on fakta.

Enkä muutenkaan oikein viihdy tälläisessä punttiruhossa, sillä meikästä kaikki ruhonsa kasvattajat ovat heikolla itsetunnolla ja -luottamuksella varustettuja, joiden pitää murskana olevaa egoaan pönkittää pumpatuilla lihaksilla. Enemmän viihdyn ollesani sellainen narkkaritaitelijan näköinen, kuten olen ollut tähänkin saakka. Egoni pönkään sitten mieluummin jollain toisella tavalla.