Tänään kävinki sit vetelee noita tonneja maantiellä. Oli suhteellisen surkeeta menoo taas yllättäen. Mut mie en oikein usko, että ne tonnit ovat tonneja. Saattavat olla jotain 1030m tai jotain. Ku nää on Ise merkkaamia. Joten ei se nyt ihan niin pimpan päälle oo Isen mielestä. Pitää ite käydä laittaa tonnit kohalleen kuhan saan motivaatiota.

Töissä oliki mielenkiintoinen päivä, ku se viime vuoden voittaja tuli maahan. Mikäs hiton Vener vai mikä se olikaan? No hetihän aloin psyykkaamaan sitä. Tiskillä vain hakkasin rintaa kuin gorilla ja välistä vilauttelin massiivisia hauiksiani ja turpaani pieksin:"minä ykkönen eli ONE, sinä paska...sucks elikkäs shit...Tajuutsä vitun rusakko vai häh?!! Pitääkö vielä selkeemmin sanoo? Minä paras eli beessst!! ja sie et todellakaan...- vai häh?! Vai pitääkö mitätöidä viisumi???" Ja päälle heittelin sellaisia eläimellisiä karjahduksia, jotta tullin tytöille saatoi tulla jo pikku lirutkin pöksyyn. Eihän se saakutin Veener  mitään ymmärtänyt, -raasu pyöritteli vain silmiään. Varmaan niin kova treenijakso takana ettei hoksottimetkaan enää pelaa...Eli poika on niin kovassa ylikunnossa, jotta noutaja tulee. No ei vaineskaan...olin ihan asiallinen.

Keskusteltiin sen Venerin valmentajan kanssa hieman tulevasta kisasta(ihan asiallisesti). Kuulemma on äijä rautaisessa iskussa ja 2.20 aikaan yrittää lappaa. Olivat toiverikkaita voiton suhteen, ku keli on ilmeisesti lämpöinen. Ei kuulemma Kenian pojista ole vastusta sit ku lähetään menemään 35 km:sta eteenpäin, jos keli on vain tarpeeksi lämmin.