Tän päivän tarkoitus oli veivata kovempi harjoitus. Tietty aamusella kävin verryttelemässä ja pitihän mun käydä töissäkin huhkimassa.

Töiden jälkeen kuruuttelin homo-scootterilla torpalle ja nappasin pikkuisen palanpainiketta. Yleensähän tälläiseen kevyeen välipalasteluun majoneesi sopii kuin suutarin näppi sian perseeseen. Parin litran kurlaamisen jälkeen oli sen vertaa etova yleisolo, että katsoin parhaaksi hoitaa maksimaalisesti pöhöttynyttä habitustani päikkäreillä. Sainkin vedettyä pari tuntia unta kuulaan, joten sivukommenttina voisin sanoo ettei ensi yönä ainakaan tartte nukkua tuntia pitempään PERKELE.

Olin sopinut homo-scootterille huollon iltapäiville, joten nakkasin juoksukamat niskaan ja kurnuutin kahdella pyörällä pienkonekorjaamolle. Annoin reteesti seikkaperäisen selvityksen mitä kaikee HS:lle pitää tehdä ja läksin tiestölle lätkyttelemään.

Kelihän PeräBerberian paratiisissa on jo kesäinen, joten verryttelyjen jälkeen nakkasin päälimmäisen kerroksen vaatetta puun oksalle ja läksin höntyilemään treeniä shortseissa. Pikkaisen vastaantulijat kattelivat ihmeissään, mut ihan kuin meikäläistä haittaisi PASKAN vertaa, pää-asia jotta on hyvä treenata. Veivailin treenin lävitte ahdistuneissa tunnelmissa, joka muuten oli kaiken kaikkiaan 3+3+12+3.

Kotona perushuolto sekä loppuilta menee varmasti netissä sekä tankatessa majoneesia PERKELE.