On tässä ollut puolisen vuotta projektina VITTUILLA suunnistajille. Miehän oo saanut aikaiseksi puolta tavua, vaikka Pepe2:lle jo maaliskuussa lupailin. Tiiättehän tän hektisen PeräBerbeerin elämän, aina pitää touhottaa, vouhottaa ja olla suunapäänä kaikkee koheltamassa, joten onhan VITTUILUT vähän vaiheessa SAATANA.

Olen kyllä live-elämässä yrittänyt napsia siitäkin edestä suunnistus suuruuksille eli Kamikselle, Kop3:lle ja Handelle. Nämä herrathan ovat suuruuksia kaikin mahdollisin puolin, eivät nimitäin kisoihin tartte edes karttaa, ku sattuuvat omistamaan oikeen karttapallon. Kuten alla oleva kuva toistamiseen todistaa.

(Eipähän poikiin kannata talvella verkkopaita päällä ulkona hiimailla, saattaa nimittäin parvellinen talitinttejä luulla jättitalipalloksi ja hyökkäävät ns seisovaan pöytään.)

 Tässä olikin messevä alustus seuraavaan. Sillä Joensuun "omapoika" Spaluu on odotellut pelon sekaisin tuntein minkämoista myllytystä laitetaan suunnistus hirmuja kohden. Nohevana heppuna oli vissiin jostain kuullut vanhan totuuden, että hyökkäys on paras puolustus. Kävi napsimaan, jostain iäisyyden vanhasta nöyryyttävästä tappiosta, ja taisipa olla jotain sarkamia mun läskeistäkin PERKELE.

"Myötätuuliosioilla meikäläisen läski ruho kylkiläskeineen päivineen oli elementissään toimien purjeena, siinä se maratoonari joutu aina antautumaan. Sitte kun tultiin vastatuuleen niin maratoonarin tikkumainen ruoto pääsi oikeuksiinsa ja ero kutistui olemattomiin. Viimisellä lenkillä sattu oikein kunnon myötätuuli ja onnistuin karkaamaan
lopullisesti. Ne oli aikoja ne
." :Spaluu filosofointia SAATANA.

Tänään vain 3+3+10+4, eikä kulje sitten pätkän vertaa PERKELE.