Eilen illalla kattelin ton Matti elokuvan. Enpä tiiä miten paljon siinä oli fiktiota, mut jostain olen kuullut itsensä Matin sanovan jotta meno on oikkesti ollut paljon hurjempaa(ja Matti puhuu AINA vain ja ainoastaan puhdasta faktaa). Tietty ku katto sitä elokuvaa ja mitä Mattia tuntee ns lehtien/tv:n välityksellä niin kävi vähän sääliksi. Aikastalailla ovat äijää vetäneet ku pässiä narusta. Tietty jos on niin lapanen ja saatanan tyhmä, niin moni varmaan tuumaisi: "sehän on sille idiootille aivan oikein ja sääli on sairautta". Mut onhan hän kummiskin maailmanmestari ja olympiavoittaja. Harvinaisen tyhmä sellainen. Mut tietynlainen lahjakkuus ei älykkyysosamäärä katso.

Kyllähän melkosta monen jannun tai typyn kuuppa  pikkasen pimenee, jos joskus 17-19 vuotiaana alkaisi ihmiset joukolla ihailemaan. Ja rahaa tulisi niin perkeleesti. Onhan noita nähty. Eipä tartte mennä ku jonnekkin ravitsemusliikkeeseen ja kattoo siellä jotain mimmiä mikä nyt on pikkaisen paremman näkönen, niin nehän vittu kävelevät niin nenä pystyssä, jotta hyvä etteivät perseelleen lennä. Nämä nokka pystyssä tepsuttelevat mimmit ovatkin sit ihan oma lukunsa.

Näitäkin mimmejä on yleensä 2 eri sortimenttia. Ensiksi on ne vosut mitkä ovat varustettu huonolla itsetunnolla. Sit hyvänä kakkosena tulee ne vosut mitkä on varustettu ihan HELVETIN huonolla itsetunnolla. Näille molemmille vosu-laaduille on yhteistä se, että ne saa aivan helkkarin helposti vittuutumaan ku ei anna pätkäkään arvoo niiden ulkonäölle. Nää typyt tarteevat ympärilleen sellaisia ihmisiä, jotka pönkittävät omilla tekemisillään ja sanomisillaan tän mimmin rusinaksi rupsahtanutta itsetuntoo.

Joskus ravitsemusliikkeissä vierraillessa on ollut hyvin mielenkiintoista tarkkailla vähän ympäristöö(siis jos maksimaalliselta känniltäni olen kyennyt -eli todella harvoin). Näillä ns nokkapystyssä kulkeville vosuille on hirveen arkapaikka, jos siellä baarissa sattuu olemaan ulkonäöllisesti uhkaava toinen mimmi. Nähtävästi sit ottaa TOSI kovasti itsetunnon päälle.

Tätä olen päässyt muutaman kerran todistamaan ku olen ollut emännän kanssa baareissa liikenteessä. Naisenihan on kuin suoraan jostain saatanan Voguen tai Cosmopolittanin kannesta revästyn näköinen, mut ei mitenkään itseriittoinen tai itsetunto-ongelmien kanssa painiskeleva. No eipä sen tartte ku jossain tanssilattialla yksikseen keinahdella.(miehän yleensä en keinahtele muualla kuin baaritiskillä sormi pystyssä) Niin nää nokkapystyvosut alkaa hirveen määkimisen keskenäsä siinä baaritiskin kupeessa. Ja kielenkäyttö on ollut monesti hyvinki kritisoivaa ja lapsellisen oloista. Mut enpä ole jaksanut paljon puutua moiseen. Itseasiassa on ollut helvetin huvittavaa kuunnella, ku tiedän mistä kenkä puristaa.

Tää tietty nyt meni jo ohi aiheen ;)  mut saanhan mie kirjoittaa omaan blogiini ihan mitä lystään...perkele!

Jep jep aamun ohjelmassa oli kevyesti Vuoksen lenkki eli 8.5 km. Illalla vedetään taas kevyesti jotain vähän pitempää, ehkä kympii tai jotain. Ja sen jälkeen siirryn kohti kotiseutua eli P-karjalaan. Pitää  lähtee vähän isää jeesaamaan kotihommissa.