Eipähän niistä hasapepe-lekurin antibiooteista tainnut olla suurenpaa iloo. Pari päivää oli vatsa hieman parempi, mut nyt taas pistää, jöllöttä, painaa, viiltää, vääntää ja kääntää tai sit muuten koskee tonne vatsaan. Ainoot hetket milloin maha ei ilmoita itsestään on, jossain asennossa pitkällään ja rauhallisessa juoksussa. No kyl mie sen vielä kuntoon saan PERKELE. Ja toivottavasti ennen Joutsenoo.

Tänään oli ohjelmassa kevyttä hissutteluu ja kevyttä hissuteluu sit teinki. Ensimmäisten 4 km jälkeen alkoi taas vatta olemaan suht kivuton ja askel oli lennokas. Niin olisi hillittömästi himottanut latoo menemään ihan maksimi vauhtia, mut maltoin mieleni. Nimittäin huomenna teen vimoset ratatreenit ennen oletettua Joutsenon starttia(ei oo vielä varmaa).

Töissäkin on todella aneemista, ku joutuu kuuntelee hasapeperazin kiukuttelua. Liekkö kuukautiset vai mikä helvetti saa aikuisen miehen kitisemään. Vänkää ja kitisee, kitisee ja vänkää...Mut sehän on ymmärrettävää, jos omistaa näin iljettävän pärstän

                                                        183247.jpg

Kekkonen, Kekkonen, Kamis, Kekkonen, Kamis, Kamis oho no niinpä perhana...