Onpa tosi freesi fiilis paiskia hommia. Eilinen iltavuoro venyi pikkasen reiluun yhteen yöllä. Ja sit aamulla piti tulla jo 06.45 takas töihin norkoilemaan. Kuten arvata saattaa, jätin aamulenkin suosiolla väliin.

Illalla jouduinkin kartanluku hommeleihin, ku piti ettiä "passipaikkoja" tuolta lähes tuntemattomasta maastosta(on hasapepejen metsästys-sesonki). Joten ihan hyvä kait on tuota suunnistusta harjoitella. Siellähän sitä maastossa tuli sit joku aika päivystettyä. Ja siellä oli aivan saatanasti itikoita. Mun veritilavuus laski varmaan 15%. Olivat sen verran verenhimoista porukkaa. 

Siinä passipaikalla istuskellessani tein loistavan suunnitelman, jos joudun kohdehenkilön kiinniottoon. Eli jos tää kusipää sattuu mun kohdalle, niin juoksutan sitä munaravia ensin tollasen 2-4 km ympäri pitäjää. Kun saan sen tarpeeksi väsyneeksi, niin sit vasta nappaan kiinni. Ku tää idiootti(varmasti 100% hasapepe) on tarpeeksi hapoilla, niin ei sille helposti mieleen jolahda vastustella väkivaltaisesti(tää ei muuten ole mistään virallisesta taktiikka käsikirjasta).

No tää olikin sit oikeen varsinainen kyrpä, ku ei se suostunut mun passipaikalle tulemaan. Turhaanpa kaivoin lähtökuopat. Onneksi kollega kummiskin nappasi tän talebaanin. Kuitenkin loppu hyvin ja kaikki hyvin. Voitte nukkua yönne rauhassa. Mie valvon ja rankasen!

Kotiin ku pääsen niin heitän tunnin päikkärit ja vasta sitten lähden juoksemaan pitkiä matkoloita.