Tämän bloggauksen nakkaan hifidi kännyllä, joten tässä jutussa on vähän virheitä....

Mielenkiintoista on vierailla lekurilla, tai mun tapauksessa lekuseilla. Sen vertaa hauskaa touhuahan se on että olen viiden päivän sisällä käynyt kolmella eri doktoorilla. Näistä kahteen viimeiseen voisin pureutua vähän nasevammin.

Kävin maanantaina pyörimässä meidän uudella työterveyslääkärillä ja täytyy myöntää ettei siitä reissusta jäänyt kovinkaan positiivista kuvaa SAATANA. Diagnoosi sattui piriformiksen suhteen kohdilleen kyllä, mut eniten kyrpimistä aiheutui, ku rupesi kirkkain silmin väittämään ettei. kortisoonilla sellaisia paranneta. VITTU miulla on 3 kertaa laitettu toisen jalan kunto nappiin piikillä, niin miksi se ei nyt toimisi? Lykkäsi vain tulehduskipulääkkeet kehiin ja sanoi,että pari viikkoa pitäsi makoilla syljeskellen kattoon. Siihenhän mie kyllä suostun juu.

Toisella lääkärillä kävin tänään. Se lykkäsi kortisoonit kipeeseen paikkaan ja nyt pitäsi vähän lepuuttaa, jospa se alkasi paranee. Nyt jäi reissusta erittäin miellyttävä maku. Perhanan rupesi nyt tarinointi VITUTTAMAAN, joten jatketaan vaikka ensi viikolla.

Sunnuntaiksi olisi varattu aika poppamiehelle, joten katotaan mites se alkaa potkimaan kulmaan.