Eilen kävin vielä iltamassa vähän läiskimässä eli 7,5km+ koordinaatio 6x200 30-29s+7,5 km. Aamulla olin taas mittareineni tarkistamassa leposykkeitä ja näytii 31 ja seisaallaan 38. En taas oikeen tiiä ja SAATANA ku ahdistaa.

Meikäläinen taitaa ottaa nyt pari päivää ihan lungisti. Tänään en käy lenkillä enkä huomennakaan, ylihuomisenkin taidan vain köllötellä. Parin treenin menettäminen taitaa olla suhteellisen minimaalinen menetys verrattuna, minkä toisaalta voi menettää maksimaalisen ylikunnon tiimoilta. Ainakin kokonaisuuden kannalta VITTUVITTUVITTU. Joo paree olla pikkuisen alikunnossa kuin pikkuisen ylikunnossa JEEJEE. Ihan maksimaalista paskaahan tää TAAS on!! Vedän ihteni kiikkuun...stna

Sain mie vähän jopa aikaiseksi eilissä päivänä, ku leikkasin nurmikon ja siivosin autokatoksen. Toi siivoomishommeli oli melkoinen projekti, sillä edellinen omistaja oli jättänyt ihan HELVETISTI törkyy sinne katokseen. Kamikselta otin lainaan peräkärrin, ja sillä köijjäsin koko törkyvuoren parempaan loppusijoituspaikkaan.

Joo kiinnostaa taas ihan VITUSTI. Meikä lähtee ehtimään narua...