Aamusella olin jälleen ruhoani kurmoottamassa lenkillä ja olihan melkoista könyämistä. Tarkotus oli jänistellä Tarvaselassielle Vuoksen lenkki kiihtyvänä, mut lähtöpaikalle verkkaillessa ei oikein hyvälle näyttänyt -saati tuntunut. Verkkailin sellaista 5:30 vauhtia ja tuntui JÄLLEEN kuin kapulat olisivat väärinpäin HANURISSA kiinni, joten eipähän mitenkään liikunnan riemua päässyt kokemaan SAATANA.

Mäkkäriltä lähdettiin painamaan ja alkuun nyvittiin vitosen kilsoja, josta ruvettiin tasaisesti kiihdyttämään aina 4:15 haminoille saakka. Ihmeellisesti sitä pystyi vaan tsempaamaan tohonkin vauhtiin, vaikka alkuun ei moiseen uskoa löytynytkään. Kotiin palattuani tarkistin forerunnerista roskakilometrejen määrän, ja sehän näytti niitä justiisa tasan 13 kappaletta.

Päivällä kävin shoppailemassa geelejä ja muutenkin kuuhoilin kaupungilla joutavia. Yritin päikkäreitäkin nukuskella, ku yleinen olotila oli hieman huterahko, johtuen viime viikon flunssasta. Iltapäivillä päätin lähtee uudestaa kurmoottamaan tiestölle ja veivailin perusmättöä 16,5km, eikä fiilis ollut paljoltikaan aamuista parempi. Onneksi sentään vauhti oli karvan vertaa napakampaa. Loppuillan olen istuskellut sohvan pohjilla ja hieronut jännettä mobilaatilla - tälläistäpä tää läskin elostelu on PERKELE.