Enpähän sitten tiedä johtuuko PASKASTA kunnosta vai mykoplasmasta, mutta yllättävän väsyneeksi olen kroppani tuntenut viimeisen viikon aikana(aina). Juttelin Lötjösen Ilkan kanssa hänen oireista mykoplasman jälkeen, ja hän ainakin on tuntenut olonsa väsyneemmäksi kuin normaalisti. Itse en hirveästi osaa sanoa, sillä miehän tunnen itseni lähes aina SAATANAN väsyneeksi. Päätinpä siis, että krooninen väsymykseni on johtuva mykosta, eikä esimerkiksi siitä, jotta olisin vain niin PERKELEEN laiska.

Olen kummiskin lenkutellut, esim eilen vetelin aamusella 11,5 keveetä ja illalla 21,5 perusmättöä Aholassa. Tänään hoitelin yövuoron aiheuttamaa nuutumusta puolipitkällä 26 km lönköttelyllä.

Vielä pitäsi kärvistellä yksi vuoro jaloista kulkemasta, jonka jälkeen pääsisin hyvin ansaitulle syyslomalle. Kyllähän tässä onkin vedetty ruuvit kireelle työn puolesta, nimittäin kesäkuusta 6 vkoa sairaslomaa, neljä vuoroa töitä, jonka jälkeen kesäloma, päälle viikko duunia ja syysloma. Tästä voimme vetää johtopäätöksen, että meikän ruhosta on vedetty viimeisetkin voimat työmarkkinoiden paineeseen PERKELE.