Viime kesänä ostin sellaiset hieman perverssin näköiset Under Armorin kompressiolyreksit. Miehän oo niitä muistanut kovinkaan kopasta, varsinki ku olivat hautautuneena tonne massiiviset törkyvuoren alle. Kummiskin eilen rupesin kelailemaan, jotta voisihan niitäkin kopasta kovemmassa rykäyksessä, jospa vaikka pikkuisen tukisivat piriformiksen suunnalta ja ehkäisi kipuja edes hieman.

Tänään oli ohjelmassa vr3+vl15+vr3. Miehän nykäisin uudet lyreksit jalkaan ja läksin lätystelemään. Heti alkuverryttelyssä tajusin, ettei haluamaani vaikutusta housuilla piriformikseen ollut, vaan jäytävä kipu oli läsnä aivan samalla tavalla kuin ennenkin.

Uusissa lyrekseissä vauhtileikittelyä tallustellessani kummiskin hokaisin mielenkiintoisen efektin, nimittäin viimeisen puolen vuoden kovissa treeneissä hengitykseni ei ole niin pahasti salpaantunut kuin ennen vanhaan, mutta jalkojen lihakset ovat olleet totaalisen hyytelönä estäen kovan juoksuvauhdin. Tällä kertaa hengästyminen oli äärimmäisen kovaa, eikä jalkojen lihakset kummiskaan menneet samalla viisiin hyytelölle kuin aikaisemmilla kovilla treeneillä. Luonnollisesti juoksuvauhti ei siltikään ollut kovaa, mutta pitänee tutkiskella, jotta onko näissä pöksyissä jotain, mikä vähentäisi jalkojen hyytelöitymistä...

Elikkäs tänään vain yksi treeni, ja loppuilta menee arcoxia-liuskan kanssa häsläillessä.