Viime vuosien aikana olen havainnut ÄRSYTTÄVÄN piirteen elämässä, nimittäin VITUTTAA HELVETISTI olla köyhä. Tietysti ulkopuolista tälläinen kärvistely saattaa huvittaa.  Jotkut toiset taas hehkuttaavat, kuinka onnellisia ovat, kun materia ei määrää. Mie en ainakaan PASKAAKAAN nakkaa tollaiselle liirumlaarumille. Nimittäin VITUTTAA, jos ei oo fyffee tarpeeksi SAATANA.

Enpä ole jäänyt tuleen makaamaan, vaan olenhan esitellyt loistokkaita businessi-ideoita täälläkin, vaikkakin suht PASKALLA menestyksellä. Eihän ForrestG:n parisuhdeterapianurkaus ottanut tulta siipiinsä, saati edes loistokas FG:n anti-markkinointifirmakaan mua ole toistaiseksi rikastuttanut (olisi kyl ollut siistiä olla VITUN copywriter, AD tai edes HC).

Kassavirta on raapiitunut miinuksellle ja ligviditeettitilanteessa olisi karvan verran parantamisen varaa. Meikäläinenhän sitten sai ihan VITULLISEN neronleimauksen päivänä muutamana, ku imppailin kuolemalle haisevia urheilukerrastonpaitoja. Nehän nimittäin haisee MIEHELLE -kuolevalle miehelle. Ja vaikka olisin juuri ne pessyt, pistänpä paidan päälle, niin tasan 2 min päästä sama kuoleman dunkkis pyörii nenässä.

Meikäläinenhän käytin/käytän näitä guahoon kuteita (http://www.vokant.fi/product_catalog.php?c=21). Kestäävät ihan VITUSTI, mut keinokuituja kun ovat, niin imeevät SISÄÄNSÄ tehokkaasti mun jämääkkää aromia. Eivätkä suostu luovuttamaan tätä kitkerää dunkkista edes pesussa (ei tartte antaa mitään etikka vinkkejä kiitos, ja tiedän myös merinovillasta blaablaa, diibadaaba ja VITTU).

Nämä paidathan maksaavat jotain luokkaan 50-60 egee/kpl, joka on mun mielestä aika HELVETISTI, vaikkakin laatuhan AINA maksaa.

Rupesin kelaamaan, että mitenkä meikäläinen sais kasattua orvannahkoja läjään tarpeeksi vinon pinon, että voisin uusia paitavaraston kerta rysäyksellä. Samalla viherpiipertäjänä tuumin, jotta miten saisin vielä nämä ehyet, mutta suht voimaakkaasti aromilla höystetyt paidat uusiokäyttöön.

No PERKELE!! Miehän muistin tutkimuksen, joka käsitteli naisten kuukautiskiertoa. Siinä oli maininta: "ne naiset jotka haistaavat säännöllisesti miehen hienhajua, niin niiden kuukautiskierto on huomattavasti säännöllisempää, kuin verrokkina niillä jotka ovat puutteessa eläviä pihtari_luuseri_sinkkuja".

Eihän mun tartte kuin silputa vanhat juoksupaidat sellaisiksi 10cmx10cm paloiksi, sekä värkätä karhurihmasta ja vanhoista juoksunumeroiden hakaneuloista sellaisia kuukautiskierronkalibrointi wunderbaumeja. Niitä nää puutteessa elävät pihtari_luuseri_sinkut voivat ripustella mieleisiinsä paikkoihin. Ja spatam, kuukautisista tulee HETI niin tarkkoja, että sveitsiläinen vetyatomikäkikellokin voidaan ajastaa niiden mukaan SAATANA.

Meikäläisen läskin ruhon verhoomiseenhan tarttetaan niin SAATANAN isoja kuteita, kun mie noi paidat silppuan sellaisiksi 10cmx10cm palasiksi, niin ainakin myytävää tavaraa piisaa. Jos ja kun tavara menee kuumille kiville, niin kysyn Kamiksenkin vanhat paidat kierrätyskäyttöön, sitten hyllyt suorastaan notkuu kauppatavaraa. Sitäpaitsi niiden on pakko haista vieläkin astetta verran kovemmin KUOLEMALLE. Hikoaahan Kamis tunnetusti aika SAATANASTI, ja onpa ne paidat astetta julmemman kokoisiakin.

Nyt vain nettikauppa pystyyn. Myyntivalttina KKK-wunderbaum hinta 10 egee, tietty deluxe-mallista Kamis KKK-wunderbaumista hinta vois olla 15 egee. Eikös ne jotkut narttu_vosutkin myy rahapulassaan käytettyjä alushousujaan, häh vai VITTU ite?! Eli tässä olisi FG:n vastahyökkäys tälle feminiinisvoittoiselle ruhon_aromimarkkinoille.

Nyt ku oon kehunut noi urheilukerrastonpaidat HELVETIN hyviksi, niin Vokantin myyntihän räjähtää TÄYSIN käsiin. Tietystihän siellä www.vokant.fi :ssä luetaan tätäkin tekstiä silmät huurussa ja käsiä myhäillen hieroen (kuten myöskin jokaisessa itseään kunnioittavassa ja aikaansa seuraavassa kestävyysurheilijan lintukodossa SAATANA). Sieltä suunnalta NYT odottelen sellaista kuution kokoista laatikoa sponsorikamaa. Ja sikäli laatikkoon jää turhaa tyhjää tilaa, että tavarat jää hölskymään. Voitte estää tavaroiden turhan hölskymisen, tilkitsemällä tyhjät kohdat vaikka 500 euron seteleillä.

Vaikka alkuteksteissä kitisin ja nillitin köyhyydestä, niin ehkä se kurjuus pitää luovuuden elossa ja hyvinvoivana.

Tänään vr3+10+8+vr3, hapokastahan se.