No nyt on työt taas hoideltu ja loppuviikko olisi mahdollista käyttää pelekästään treenaamiseen. Ja tää on tosi mukava asia. Saattaisihan sitä vaikka lähtee käymään kotipuolessa näin vapaiden kunniaksi. Kattoo nyt.

Treenaillu olen ihan normaaliin tahtiin. Elikkäs eilen ap 8.5 km ip 20 km. Tänään kävin jo aamulenkin tekemässä. Illalla olisi taas ohjelmassa juoksua ja koordinaatio/hyppy/liikkuvuus jne.

Kunto olisi kyl varmaan himpun verran noussut syksystä. Kun joidenkin, -ennen niin rassaavien treenien jälkeen nykyisin ei tunnu lähellekkään niin raastavalle. Vaikka tehoja tehdään jo hieman erimallilla kuin syksyllä...myöskin lähes jokapäiväiset pienet kuntopiirimaiset häröilyt ovat nostaneet lihaskuntotasonkin korkeammalle kuin moneen vuoteen. Finlandia hiihtoa varten lihankunnon pitää kovampi ollakkin, jos sillä saisi edes hieman kompensoitua mun totaali-paskaa hiihtotekniikkaa.

Ja asiasta kaheksanteen. Elikkäs ensi kesän kilpailukalenteriin. No mullahan on ensi kesän kisat ihan totaalisen auki toistaiseksi. Hampuri on lähes varma, mut sitte jatkoa en oo vielä lyönyt lukkoon. Eli varmaan Paavo Nurmessa voisi kävästä puolikkaan tempomassa, jos saan Kamiksen ja Teron kaveriksi. Sit syksyn kisoista vaihtoehtolistalla on HCM, Vaasa SM maraton, (mahdollinen Montebelluna),
Joutseno maraton ja Lidingjöloppet. Suurin ongelmahan noista on toi Vaasan reissu, ku sinne osallistuessani se bloggaa lähes kaikki muut kisat. Vielä on aikaa tuumailla...Tietty ehdotuksia otan vastaan. Ja lupaan silti tehdä omavaltaisen päätöksen.