Mitäkähän sitä taasen kirjoittelisi? No kerrotaan vaikka viimeisen parin päivän kuulumiset. Perjantaina läksin käymään kotipuolessa ja tarkoituksena oli lauantaina starttailla puolikkaalle Kuopiossa. Heräilin lauantai aamuna helkkarin aikaiseen, runsaan 3 tunnin virkistävien yöunien jälkeen. En jaksanut aamulla käydä edes verryttelemässä, ku yövuorokooma painoi vielä meikäläisen habituksessa. Sen verran kummiskin jaksoin pyristellä, että jaksoin mättää aamiaisen naamariin. Jossan vaiheessa raahasin vanhat luuni autoon ja käänsin kokan kohden savonmaata.

Savossa olin ihan ajallaan ja kisaan ilmoittautumisen kautta lähdin vaihtaa päälle vähän notkeempaa kampetta. Kävin verkkailee keveesti ja klo 10 oli aikomus starttailla. Tarkoituksenahan oli vetää sellainen vauhtikestävyys-henkinen treeni. Kulku oli himpun jäykän makuista, joten haluja ei todellakaan vetää yhtään kovempaa. Vissiinkin yövuorojen aiheuttama väsymys painoi kropassa. Kisaan käytin aikaa 1.18.3X. Keli oli suhteellisen hyvä, verrattuna esim vuoden takaiseen tuuli, sohjo ja jää yhdistelmään.

Kisasta voitin Karhun M1:set. Nyt vähän korpee, ku noi HELKKARIN lenkkarit on numeroo liian pienet. Olisihan noille ollut käyttöä, mut asioikseen ei viiti niitä lähtee sopivimmaksikaan vaihtamaan. Taitaa tulla muuten kengille pikkuisen liikaa hintaa, jospa joku ne vaikka ostaisi...

Juoksu oli eilen jäykkää, samoin tuntuu olevan tänään kirjoitukseni laita, joten ei jaksa väkisin vääntää SAATANA.

Yritetään tänään käydä vetämässä kevyt 10-15km.