Peetin sanoja lainatakseni nukuin viime yönä kuin murmeli. Vetelin Zetoria sen vertaa urakalla, että Kamiksen soittoonkaan herännyt, ku oli rällyyttänyt jo kukon kiekumisen aikoloihin elikkäs siinä kymmenen hanurissa.

Silmät sikkurassa rupesin kattomaan kelloo siinä yhdentoista päynärissä, ja hokasin tän Kamiksen tiukan yhteydenottoyrityksen. Siispä päätin pilata päiväni heti kärkeen soittamalla takasi, ja ruveta tivaamaan mitäkähän kaljaa kurlaavalla kestävyysvalaalla on mielenpäällä.

Kamishan rupesi tilittämään kuinka oli aloittanut tehoharjoittelukauden tiukalla 1,5km rypistyksellä. Oli kuulemma pystynyt pudottelemaan "ongelmitta" jotain 4.15/km ja vieterin oli silläkin saanut vissiin suoraksi. Melkoista rallattelu rytinää ettenkö sanoisi.

Tästä päivän pilaavasta uutisesta tuohtuneena päätin vetää asteen pitemmän aamulenkin ja kävinkin lallattelemassa 12km. Muutenkin ku tukkatyylini on niin lähellä Kamiksen mallia, joten parempi yrittää edes ruho pitää asteen verran soljakampana. Töissäkin pikaisella vilkasulla kollegat käyvät Kamikseksi kutsumaan SAATANA.

Päivällä nuohoilin kaupungilla ja mitään järkevää saanut aikaiseksi. Iltapäivästä temusin 16km perusmättöä ja meno oli ihan normaalia.