Eipähän ole tullut läiskittyä päivityksiä toviin, koska olen ollut rakkaassa Pohjois-Koreassa tovin ja siellähän ei vielä toimi kansaivälinen Internet Webiä, joten olen jättäytynyt kirjoittelusta melkeistä kuin eläkkeelle.

Toisekkeen en ole käynyt niinkään paljon maalikylillä, jotta olisin päässyt iskettämään Samsungilaista takuuhuoltoon, joten vähissä meikäläisellä välineetkään kansainväliseen Internet Wepiin liittymisen suhteen ovat olleet VITTU.

Kirjoittamisen tuntemukset ovat tällä hetkellä aikamoisessa ruosteessa, elikkäs saattaavathan seuraavat tekstit olla sellaista PASKAA, jotta huh huh. Meikällähän kirjoitteleminen ei tule selkärangasta, niin jonkimoista rutiinia vaatisi jotta ns tatsi pysyisi, mutta enpä jaksa käydä miettimään - ainakaan tason puolesta SAATANA.

 Kerrottaanpa nyt lähtökohtaisesti viimeisten kuukausien tapahtumat:

Huhtikuussa alkoi  tuntumaa ettei kaikki ole kohdallaan ruhossa. Lonkat huusivat hoosiannaa, koskivat HELVETISTI ja muutenkin elämä alkoi olla hankalaa. Toukokuussa ja kesäkuussa yritin treenailla maksimeilla, mutta kivut yltyivät niin mukaviksi, joten kesän suunnitelmat piti nakata roskikseen ja ruveta miettimään oikeita hoitokeinoloita. 

Jossain vaiheessa tajusin, että taas on mennyt vuoden verran aikaa, vaivaa, hikeä, tuskaa sekä pahan olon tunnetta hukkaan, joten päätin perusteellisesti nollata tilanteen. Vetelin taas perusteellisen nollauskuurin alkomahoolin johdolla.

Sipasin nollauksen Väätäisenä ja heti elokuun alkuun oli lihakset leikelty ja periaatteessa kaikki kunnossa. Leikkauksen jälkeen olinkin valmista kauraa metsätöihin ja kalastus- sekä metsästyshommiloihin. Samalla linjalla tähänkin asti olen jatkanut, nimittäin jalka ei vieläkään kestä juoksua, mutta sitäkin komeemmin em toimintoihin.

Tulosurheilijana pitää laittaa tulokset ylös:

Halkoja yli 70 kiintoa

Haukifilettä pakastimessa yli 150 kg

Kuha-filettä 5 kg

Ahven filettä 10 kg

Jänistä yli 12 kg

Läskiä ruhossa noin 10-15 kg.

Juoksua noin 3km.

Olisin lisännyt ihan HELVETISTI kuvia, mutta ku tämä PASKA blogipohja-operaattori ei niitä salli. Voitte kuvitella verkkokalvoilla tai aivojenne syvimmissä poimuissa meikälisen roikottavan niitä 5,8,9 kg haukiloita, puhumattakaan niistä kuhista.

Lisäksi vielä maininta PA:sta, juoksi sitten 1.44.03, alkuperäinen tavoite oli 1.45,00, mutta laitoin henkilökohtaiseksi tavoitteeksi 1.43 alkuisen, joten mitenpä tässä nyt hirveän tyytyväinen voisi olla? 

OK, sitten keväällä 1.30 alitusta kohden....PERKELE.

kuva5-normal.jpgkuva4-normal.jpgkuva3-normal.jpgkuva2-normal.jpgkuva-normal.jpg

Viimeistä en osannut kääntää oikein päin. Tämä Samsungilainen on näköjään aika HANURISTA, mutta siinä on kavalgaadia viimeisiltä viikoilta mallia 5 - 9kg:n  väliin. Kalamiezz - väittäisin.

Kaupunkilais-idiooteille voisin vielä lopuksi mainita, jotta sikäli on nälkä ja haluat syödä kalaa, niin kalasta (eläkä VITTU rupea miksikään C&R-hommaan) muussa tapauksessa elä HELVETISSÄ kalasta. Sama pätee myöskin turhanpäiväisiin jäniksen ajattajiin ja hirven haukuttajiin - koira pitää metässä ääntä niin ammu. Kuten kuvista näkyy - en ole mikään catch-release tyyppi.