Eilen aamusella nakuttelin ennen töiden aloitusta vajaan 12 km keveetä. Iltamassa suoritin perusmättöä 20km. Meno oli hieman kankian oloista, vaikka maraton ei välttämättä ihan täysitehoinen ollutkaan. Taitaa 42 kilometrin töpötteleminen kevyillä kengillä aiheuttaa jonkinmoista damagea lihaksistoon, juoksipa sen sitten kisavauhtia tai perusmättölenkin kyytiä. Tänään kävin löysäämässä yövuorosta aiheutunutta kevyttä kenttäketutusta 31 kilometrin voimalla.

Sinänsä yövuorohan ei meikäläiselle aiheuttanut kovinkaan valtaista henkistä mutjautusta KETUTUKSEN suuntaan, mutta posti-Pekan visiitti aiheuttikin sitten jo melkoisen VITUTUKSEN-SUPERMULTIHUPENTUMAN. Posti-Pekkahan oli työntiimellyksessään pudottanut laatikkoon tuliaisiksi HCM:n palkinnon, ja kuten odottaa saattaa, niin tämähän aiheutti meikässä sellaisia riemunkiljahduksia, että huusin kotona ainakin varttitunnin yhtäsoittoa falsetissa kuin hinaaja SAATANA. Että ihminen osaakin tuntea kokonaisvaltaista NEGAATIOTA, meidän VIHATTUA ja aiheesta parjattua yleisurheilun keskusjärjestöämme kohtaan PERKELE.

Mie en MITENKÄÄN ymmärrä, miksi heidän pitää noita PASKA palkintojansa EDES lähetellä, joiden arvo on pauttiaralla kahdeksan euroa. Eihän siinä ole mitään VITUN järkeä, että maksat tosta äärettömän PASKASTI järjestetystä, HELVETIN huonolla reitillä varustetusta, sekä kaikella mahdollisella häröilyllä pinnoitetusta urheilutapahtumasta sen 60-80 euroa.

Edellä mainituista syistä johtuen, kaikki oikeat juoksijat kyseistä kilpailua kartaavat kuin ruttoa, niin tietystihän siellä saattaa olla mahdollisuus päästä "palkinnoille". Eipähän siinä, tietysti vielä satut pääsemään kälyisille palkinnoille, niin et VITTU saa mitään järkevää palkintoa, vaan ihan jotain SAATANAN sekundaa. Antaisivat VITUN tollot vaikka ilmaisen osallistumisoikeuden ensi vuoden otatukseen, niin saisi edes sen myymällä omansa takaisin PERKELE.

Mie oon sitä kovasti miettinyt, että onkohan noi Kenian sekä Etiopian menijätkin maksaneet sen 60-80 euroa osallistumisesta, sekä ovatko he tulleet kisoloihin omilla kyydeillään. Satuinhan joskus kuulemaan, että eräs suomalainen kovan luokan menijä olisi halunnut osallistua kyseiseen PASKATAPAHTUMAAN, vain junalippua, osallistumisoikeutta sekä yhden hotelliyön kustannuksella, mutta järjestelyorganisaatio oli kyseisen juoksijan ehdotuksen torpanneet heti kärkeen TÄYSIN mahdottomana.

Varmaan samana vuonna on charterlento lähtenyt Nairobista puolillaan Kenialaisia keskitason hölköttelijöitä SAATANA. Näinhän sitä suomalaista juoksu-urheilua tuetaan sekä kannustetaan OIKEALLA tavalla, ja vielä liiton suunnalta.

Tässäpä se on sitten...