Nyt on ollut kroppa sen verran tiukilla, jotta oon tämän lätystelyn ajanut minimiin. Olin ihan SAATANAN makean työpuotken töissä. Siihen ku vielä lisää sen ka 165km/vko + muut kuntoilut, niin jossain se tuntuu -jopa minulla.

Eilinen menikin sitten pelkästään ap 8km + aamuvuoro töissä ja ilta palauttelevaa makoilua. Nukuinkin 11 tuntia enkä meinannut siltikään päästä sängystä ylös.

Eilisestä aamuvuorosta tulikin mieleeni, ku kyselin eilen töissä vanhoilta jermuilta "kautta rantain" Salo-Issakan meiningistä. Niin juttuja löytyi, ja vielä opastivat katselemaan Salo-Issakan perinnekirjasta enemmältikin faktaa, jos sieltä vaikka muutama Metusalamin hiihtokuva löytyisi.

Rupesin kirjaa jahtamaan innosta pinkeellä, mut kuulemma ovat arkistoineet sen Immolan rajamuseoon. Soittelin sinne museoon NIIN tohkeissani ja vastaukseksi sain: "saa kirjaa vapaasti scannailla, kunhan vain kirja ei "kankaalta" minnekkään katoa".

Tässä syksynmittaan täytynee ottaa opintoretki museoonkin. Ei kyllä kovin helposti minusta uskoisi, siis että museoon lähtisin, mut pitää uhrautua suuremman asian puolesta PERKELE.

Tänään ap 8 km kev, illalla suunnitelmissa vetoharjoitus.