Eilen tuli käytyä Forssassa lätkyttelemässä puolikasta. Menomatka sujui mukavasti Teron ja Isen kanssa paskaa jauhaen. Keli tiedettiin jo etukäteen SAATANAN tuuliseksi ja ennätyshaaveet heitettiin VITTUILUN saattelemana roskikseen.

Paikanpäällä normaalit valmistelut sekä verryttelyt, ja olin valmis kisaan. Kisassa lähdettiin takomaan mukavaa 3:20 vauhtia. Vedeltiin sivutuuleen ja meno olisi ollut ihan mukavaa, mut noin 4-5km kohdalla alkoi vatsaa raastamaan. Tällä kertaa en kummiskaan käynyt kipukohtaa painelemaan, kuten tein Haminassa vaan annoin vain koskea.

Lallateltiin kympiin ja vauhti oli siinä 33 minsan kantissa. Pian sen jälkeen käännyttiin sivuvastaiseen ja tuntui kuin olisi juossut seinään. Vauhti putosi reilusti, mut viidestään(Vaitsa, Mahlamäki, Randelin ja Salo) vedettiin tiukassa nipussa. Välistä tuli kyynärpäästä ja jalat meinasi sotkeutua vähintään tuhat kertaa, sillä niputus oli päivän sana.

Joskus paluumatkalla Salo ja Randelin nykäiseevät vähän eroa, mut tiukasti tikkaamalla saavutamme karkulaiset Vaitsan ja Mahlamäen kanssa. Pötsi oli kuin veitsellä revityn oloinen, mut arvelin jotta painan kivuista huolimatta. Noin 19 km kohdalla Randelin teki vauhdikkaan nykäyksen ja yritin lähtee perään, mut vatsa ja jalat estäävät turhan höntyämisen. Pian huomaankin olevani porukasta heikoimmalla sijalla.

Pikkuisen löysäämällä saan taas voimia roikkua porukan hännillä. Salo lähtee vetämään kovempaa noin km ennen maalia. Huomaan, että Vaitsa on tipahtanut letkasta ja yritän roikkua vain peesissä. Kentälle tullaan melko nipussa Salo ekana, mie toisena ja Mahlamäki pari askelta perässä.

Maalisuoralla pakko yrittää vähän kirin tynkää, jotta saan karistettua pojat kannoiltani ja maalissa olo on tosi heikko. Loppusijoitus on kuudes, eikä fiilikset todellakaan häävit.

Pukuhuoneessa joutui 3 kertaa käymään paskalla ja täysin vetenähän kaikki tuli lävitse. Paluumatkan alkuosuus oli tosi tuskainen, eikä mitään syömistä pystynyt ajattelemaankaan. Vasta tänään puolenpäivän korvilla uskalsi ensimmäisen kerran kokeilla kiinteetä, ja kyllähän toi maha edelleen on aika SAATANAN arka. Eipähän tää hauskaa oo, sillä nyt neljäs kisa tälle kesälle ku vatsa krakaa.