VITTUKU täällä PeräBerberiassa on nää baanat paikotellen aika HELVETIN livakassa kunnossa. Joissain paikkaa mihin aurinko on paistanut, niin on sulaa, mutta siitä saattaa seittämän metrin päässä olla ihan peilijäätä.

Muutenkin ruvennut VITUTTAMAAN ihan maksimaalisella SuperMultiHuipentumalla toi Vuoksen lenkin hoito, sieltä ei HELVETTI löydy hiekan mujettakaan näin kevään korvalla. Siis täällä on tosiaankin yksi paikka missä kuntolijat käyvät juoksemassa ja se on Vuoksen lenkki. Talvisin pyryn jälkeen saat puoltoista viikkoa tarpoa JUMALAUTA hangessa joka on puoleen reiteen, sillä eihän sitä PERKELE voi aurata. Sitten näin keväällä se on niin polanteelle tampattu, että vielä melkein juhannuksenakin saa vedätellä siinä nastalenkkareille.

Toistahan se on SAATANA latujen hoito. Talvi hamstrataan lunta jonnekkin purukasan alle, jotta voidaan ensilumen latu avata jo elokuun viimeisellä viikolla PERKELE. Latujahan kiilotettaan ihan hulluraivolla, jotta hiihtoniilot pääsevät kiertämään jotain kilometrin rinkiä ees taas SAATANA. Täällä Rajapatsaan gheton pururadallakin palaa valot ympäri vuorokauden, ympäri vuoden odotellen hiihtäjiä. Vuoksen lenkillähän ei sentään valoja poltella, ainakaan silloin ku on pimeetä -säästetään nimittäin sähköä PERKELE.