Eilen kävin aamuvuorossa duunissa ja tänään meen iltaan. Eilen kyllä jätin aamulenkin väliin, ku pitää ruveta keventelemään kohti Hampuria. Ja toi keventelyhän korpee ihan TÖRKEESTI. Mut kait se on pakko. Eilen illalla kävin kummiski heivaamassa veivaamassa jotain 18 km keveetä. Jalat oli kyl vähän väsyneet toissapäivän testirykäyksestä.

Muuten alan jo sopeutumaan tähän kotiSuomeen ja mm siihen ettei yöksi tarvita hyttysverkkoa, kraanavettä voi juoda sekä lattialle tippuneen leipäpalasen voi vielä syödä. Nimittäin lattiathan ovat yleisesti ottaen puhtaampia Suomessa kuin Kenian parhaimpienkaan ravintoloiden lautaset..

Ai nii. Eilenhän soitteli vielä paikallislehden toimittaja. Oli kovasti haastattelua vailla, viime talven treenien menemisestä ja kunnon ajoituksesta. Nooh kyllähän meikä sille jotain paskaa läppää heitteli. Hävettää jo etukäteen ajatella, jotta mitähän sieltä sitten eteen tulee...PERKELE!! Varsinainen underground piirien tuntematon kuuluisuus...SAATANA. Vissiin noi SM maastojen lähestyminen on saanut paikallistoimitukseen jonkinlaista eloo...EI taas jummarra.