Paivan miete: "tassa vaiheessa leiria toi valkoinen muovipussikin on ihan siisti pakkaus"

Aamusella taas meinasin nukkua pommiin. Aijat olivat nimittain jo lenkkarit jalassa, ku meika rupesi nousemaan sangysta. Korvatulpat ku olen saanut korviin niin unen laatu/maara on lisaantynyt reilusti. Nooh kipikapi kamppeet niskaan lasi vetta naamariin ja baanalle. Ihan kevytta hetkuttelua ja loppuun sit muutama napakka makiveto. Joten ukko alkaa taas tuntee olevansa voimissaan. Kokonais km maara 10 km. Ja fiilis on HYVA. Kyl tasta viela Hampuriin kuntoon paastaan PERKELE!! Illalla voisi tempasta jotain 15 kiihtyvaa, mut silti viela keveesti. Huomenna on sit SE paiva milloin saa juosta kovaa.

Muuten tultiin taas Jampan kanssa haroilemaan kaupungille ja saatiin jopa toimitettua ne pakolliset postikortitkin. Van PERKELE eto pahvinpaloista voi olla niin SAATANALLINEN tyo ja stressi. Etsi ensin postikonttori, postikortti, postimerkki, kyna ja rupee sit tarinoimaan kaikenmaan paskaa...Oli muuten viimeinen postikortti jonka lahetan -IKINA!!

Tanaan onneksi meidan siivojakin tuli siivoomaan kamppaa. Oli nimittain keittio sen verran Afrikan hajuinen, ettei siella ainakaan ruokahalua saanut pidettya ylla. Ja melkein kaikki juoksukamppeetkin ovat ihan polyssa ja paskassa. Taallahan muuten juoksukamat likaantuu noin 5 krt nopeemmin kuin kotiSuomessa. Sen verran paska lentaa. Joten iltalenkille on taas puhdasta kampetta tarjolla...

Ei jaksa nyt mitaan jaretontan tarinaa varkata. Hajotkaa sinne (tulevaan)takatalveen....

-FG-