Toissapäivänä olin töissä iltavuorossa. Meikät oli käskytetty passintarkastuspistelle mätkimään raulien passeihin niitä parempia leimoja eli lähtöleimoja. Harvemminhan mua lasketaan sisähommiin ja hyvä niin, sillä tahtoo meikästä olla enemmän haittaa kuin hyötyy noissa tarkemmissa hommissa. Kummiskin siinä oli välistä joutoaikaa tutkia internetin ihmeellistä maailmaa. Kerkesin selailla VITTU ainakin miljardi eri sivuu ja ihmetellä miten paljon kaikee PASKAA täältä netistä oikeen löytyykään, siis tän blogin lisäksi. 

No jokatapauksessa mulla jolahti mieleen jostakin kommentista toi blogilista.fi, eli meikähän on vissiin jotenkin ihteni, tai siis tän blogin sinne ilmoittanut. Kävin siellä hiipparoimassa sekä kattelemassa tilastoja. Yllätyksekseni huomasin jotta: SAATANA meikän blogi on sijalla joku 1500 ja lämpoasteita melkein 0,4C, ei yhtään PASKEMMIN häh vai VITTU ite? Onhan sinne ilmoittautunut ainakin 1723 blogia...

Siellä blogilistalla on sit sellainen tilasto mistä näkee mitä blogeja luetaan eniten, ja mitkä ovat ns nousussa. Mullahan istu piru HETI olkapäälle ja alkoi tökkimään hiilihangolla korvaa jotta: "käyhän SAATANAN RUNKKU kurkkaamassa minkälaisii tekstejä muilta löytyy". Meikä on kyl pitänyt kovaa linjaa toisten blogien lukemisen suhteen. Eli toisten blogeja en yleensä lue, ainakaan kovin hirveesti, etten vahingossakaan varasta alitajuisesti sieltä mitään ideoita, juttuja tai muutakaan. Kaikki tarinat olen yrittänyt keksii omasta päästä, sekä elämästä yleensä ja senhän kyllä huomaa.

Surffailin siellä blogilistalla tuntisotalla menemään, eikä mua hirveesti napostellut käydä lukee mitään muoti-, käsityö- tai ruokaohje-blogeja, jotka siellä kärjessä keikkuivat. Syykin on varsin selkee: Meikän muotitaju on pistämättömän HYVÄ, eli en tartte lisää vinkkejä, sillä sama tyyli on purrut narttuihin jo 17 vuotta, joten turhaa TOIMIVAA systeemiä käydä muuttamaan. Sikälimikäli tyylini ei ole purrut toivotulla tavalla, niin olenhan myös melkoinen epeli noissa käsitöissäkin PERKELE. Lisäksi kuka VITUN apina tarttee lukee ruokablogia, kun pystyy HELPOSTI lämmittää maksa/makaroonilaatikkoa mikrossa?

Löytyihän siellä hyvin mielenkiintoisia tekstejä. Yksi pikkutyttö tilitti kovin, kuinka sen painoindeksi on noussut 16->16,5, vaikka ei ole syönyt kuin jotain 6 porkkanaa, puolikkaan perunan ja jotain pientä, olisko ollut sitten 600 kaloria. Samaa kitinää oli jaksanut märehtiä jo jonkun vuoden. Painokin taisi olla maksimaaliset 47 kiloo tai jotain HELVETTI. Toissakuussa oli napannut syödä painajaismaisen pahan mokkapalan, eikä ollut varmaan nukkunut sen jälkeen viikkoon, vaikkakin oli muistanut oksentaa sen pois ja hoitaa maksimaalisen suolihuuhtelun PERKELE. Tää on sit lainattu sen blogista:"tänään on oksennuksen vuosipäivä. En kyllä syö sen kunniaksi kakkua. Oksentaisin sen kummiskin". Oli niin VITUN hyvin kirjoitettu, että nauraessa meikällä tuli oksennukset suuhun ja meinasin paskoo housuuni. En viittinyt paljoo sen blogin kommentteja lukee, mut osa niistä oli hyvin kannustavia, eli jatka samalla linjalla, hyvin menee.

Toinen blogityyppi mikä on suosion huipulla oli panoblogit. Niissä kerrottiin kuinka on päästy paaluttaa narttuja, naiset sitten kirjoittelivat kuinka on taas tullut melaa mekkoon. Näitäkin oli melkoisen mielenkiintoista lukee. Miehet kehuivat kuinka on maksimaalisen onnistunutta vonkaus ollut viime aikoina. Näissä jutuista ainakin varmaan puolet mielikuvituksen tuotetta, tai sitten tapahtumat sijoittuvat vähintään 10 vuoden perioidille(mietin kateellisena PERKELE). Naiset vastavuoroisesti tilittivät kuinka sitä on taas tullut jaettua persettä kylillä, ja siitä huolimatta AINA saa vain huonoja panoja, tai ihan HELVETIN huonoja panoja VITTU. Sinänsä ymmärrän tänkin naisnäkökannan omalla elämänkokemuksella. Sikälimikäli joskus oon saanut huiputettua liian kännissä olevan lehmän lakanoiden väliin, niin tuskinpa on nartulle tullut EKANA mieleen, että nyt RAKASTELLAAN kuin siirappisimmissa nyyhkyleffoissa SAATANA -Nih!

Tämä maksimaalinen pureutuminen johtuu siitä, että mulla on ollut melkoinen ikäkriisi tän blogin suhteen jo pari viikko. Tarkoittaa sitä, jotta pitää palvella lukijoita paremmin ja yrittää kehittyä vuosien saatossa. Tulevaisuudessa tyyli muuttunee enemmän kilojen vahtaamiseen ja panojuttujen kertomiseen. Onhan mulla toistaiseksi kiloja ihan VITUSTI mitä vahdata, ja kyllä mie panojuttujakin keksin, kuhan vähän kavereita kuuntelen(itellä ei kokemuksia paljoo ole). Se on lääke mikä TEPSII ja menestys on tulevaisuudessa taattua SAATANA. Ulkoasu muutetaan kyl heti kärkeen...kuhan vain keksisin, millä VITUN koodilla saisin tän kalpean taustavärin muutettua vaikka vaaleenpunaiseksi tai myrkynvihreäksi, niin olisipa paljon mukavampi lukeekin. Vai häh?

Leikki leikkinä ja sormet pois PERSEESTÄ. Mie jaksa ketään käydä apinoimaan, enkä lue muiden blogeja tulevaisuudessakaan(pl Moguli, maileri, -TE- & Takala). Pidetään tää PASKA linja kelpasi se tai ei. Aamulla 12km sisältäen 5*100m, Illalla VR3+10km+8km+VR3, ihan VITUN raskasta....

HELVETTI kulutin aikaa tän kirjoituksen tekemiseen ainakin 33 minsaa. Senkin ajan olisin voinut käyttää hyväksi vaikka käsitöiden parissa. Nyt VITUTTAA.