Flunssa hieman painaa, mut eipähän ole kuumetta ollut, joten ohjelmassani on AINA kevyttä treeniä pari kertaa päivässä. Akilles on taasen sillä tolalla, etten nilkuttamatta pysty kävelemään. Nohevimmat voinevat päätellä, ettei ainakaan juoksua ole tullut harrasteltua, soutamista, punttia ja sisäsauvakävelyä siitäkin edestä.

Olen viime aikona hokassut, että vaikka täällä kertoilenkin melkoisen paljon tarinoita elämästäni, niin olen aika noheva pimittämään kaiken oleellisen. Sinäsä kenellekkään mun elämä oikeasti kuulu, mut sen vertaa meinasin raottaa tulevaisuuttani, että ensi kesästä voisin hieman tarinoitsea.

Aloitin projektin, jonka päätepiste on ensi syksyssä. Tarkoituksena on juosta maraton 2.25 tai mieluusti reilusti alle. Tämän maratonin tulen juoksemaan HCM:llä, ja sikäli siellä ei onnistu niin varayritys tulee olemaan Joutseno tai Vantaa(vaikkakaan en rupea ajattelemaan ettenkö ekalla yrityksellä onnistuisi). Tietysti tämä edellyttää, että jalkani alkaisi jossain vaiheessa kestää täysivauhtista, -tehoista ja -määrällistä harjoittelua. Näin alkuun pystyn varmasti pitämään ruhoni suht stimmungissa korvaavillakin, mutta totuushan on ettei juoksijaksi tulla kuin juoksemalla.

Tämä projekti ei myöskään tarkoita, että aikoisin lopettaa syksyllä urheilemisen (onnistui tavoite tai ei), eli sen jälkeen aloitetaan vain uusi projekti uusin (tai vanhoin) tavoittein.

Ei viiti enempää nillittää