Aamusella kävin taas heivaamassa-veivaamassa sellaisen kevyen herättelevän lenkin. Elikkäs 12.7 km läpsyttelin ja aikaa kului varmaan melkeestä tunti. Sen jälkeen hoitelin taas aamutoimet elikkäs keskivartalon vahvistukset ja kevyet venyttelyt. Aamiaisen jälkeen siirryinki sit internetin ihmeelliseen maailmaan.

Kesken parhaimman wilveilyn(surfailun) sit tuli armoton vessahätä, ja munhan piti singahtaa viitasutena veskiin. Tän suur'operaation päätteksi sit erehdyin kattomaan peiliin(katon peiliin noin 1krt/kk), ja hokasin jotta hiukset ovat kuin 60-luvun rokkistarpalla. Elikkäs välittömästi linjat kuumaksi kohti parturinliikkeitä. InterNietistä otinki sit vaihtoehdot mihinkäs liikkeeseen mie suuressa arvossani olen mahdollisesti käyvä. Tää Lime parturi on protestilistalla eli ei sinne. Hairstoressa oli niin näpsäkkä mahdollisuus varata aika suoraan netistä, joten sinnehän mie sit itteni änkäsin. Vähän jänskätti marssia sinne HairStoreen ku en ollut varma ropottiko oikeesti se netti varaus-systeemi. Kyl mie sit sinne ajallaan pääsin ja kuontalokin on nyt huomattavasti keveempi. Nyt on fleda kuin Men's Healtin kannesta, ku ukko saisi muuten siihen kuntoon niin hyvä olisi.

Illalla ohjelmassa sellaista reipaahkoa veivausta noin 7-12 km+ verryttelyt. Huomenna saatan pitää kokonaan lepopäivän, tai sitten vedän tosi keveesti ja tosi vähän.